Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Και που να κερδίζαμε και την Γεωργία - Σε αυτή τη θέση βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-07 18:03:00

Και που να κερδίζαμε και την Γεωργία - Σε αυτή τη θέση βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Και που να κερδίζαμε και την Γεωργία - Σε αυτή τη θέση βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

Μετά το τέλος των διεθνών υποχρεώσεων η FIFA ανακοινώνει την κατάταξη των εθνικών ομάδων στην βαθμολογία που διαμορφώνεται από τα αποτελέσματα. Έτσι και το απόγευμα της Τετάρτης η διεθνής Ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα κατάταξη με την Ελλάδα, παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την Γεωργία να ανεβαίνει.

Εθνική Ελλάδας: Δύο θέσεις κέρδισε η Ελλάδα τόσο με τη νίκη της επί της Ονδούρας, αλλά και με τις ισοπαλίες με Ισπανία και Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η χώρα μας πια βρίσκεται στην 51η θέση, ενώ βρισκόταν στην 53η κάτι που οφείλεται στα καλά αποτελέσματα που έχει τον τελευταίο καιρό. Την πρώτη θέση συνεχίζει να έχει το Βέλγιο, ενώ ακολουθούν  Γαλλία, Βραζιλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη και Δανία που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 

Σημαντική άνοδο, πέντε θέσεων είχε η Σερβία (25η), ενώ Νιγηρία (32η), Σκωτία (44η) κέρδισαν από τρεις θέσεις και η Γκάνα τρεις (49η), μπαίνοντας όλες στις πρώτες πενήντα θέσεις. Αντιθέτως, η Ισλανδία έπεσε έξι θέσεις και στην 52η. Την μεγαλύτερη άνοδο στην λίστα, που είναι και η Εθνική Ελλαδας, σημείωσε η Γουινέα-Μπισό κερδίζοντας 11 θέσεις, με την Αρμενία να μαζεύει τους περισσότερους βαθμούς (40.28) από κάθε άλλη εθνική ανεβαίνοντας στην 90η θέση.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags