Facebook Pixel Λίβερπουλ: Σοκ στην Λίβερπουλ μετά τη Ρεάλ - Η κίνηση που τους έκανε έξαλλους (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-07 20:12:00

Σοκ στην Λίβερπουλ μετά τη Ρεάλ - Η κίνηση που τους έκανε έξαλλους (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκ στην Λίβερπουλ μετά τη Ρεάλ - Η κίνηση που τους έκανε έξαλλους (ΦΩΤΟ)

Τα προβλήματα για τους Κόκκινους δεν τελείωσαν μετά τη λήξη του 90λεπτου με την "Βασίλισσα" μιας ένα περιστατικό που σημειώθηκε αργότερα ήταν αυτό που τους έβγαλε από τα... ρούχα τους. Θύματα της υπόθεσης αυτής ήταν οι Αλεξάντερ Άρνολντ, Μανέ και Κεϊτά με τους Άγγλους να απαντάνε με σκληρή γλώσσα

Λίβερπουλ: Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το ρατσιστικό παραλήρημα κατά του Μουκτάρ Ντιακαμπί, στο Καντίθ - Βαλένθια, και κάποιοι δεν έβαλαν... μυαλό. Συγκεκριμένα κάποιοι... ανεγκέφαλοι έκαναν ρατσιστική επίθεση μέσω του διαδικτύου στους παίκτες των Κόκκινων μετά τον αγώνα του "Αλφρέντο Ντι Στέφανο".

Σύμφωνα με το BBC, αυτοί που δέχθηκαν εικονίδια με ρατσιστικά μηνύματα στους λογαριασμούς τους στο instagram ήταν οι Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, Σαντιό Μανέ και Ναμπί Κεϊτά.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ απάντησαν με σκληρή γλώσσα, ενώ μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν κάνουν γνωστό ότι θα συνεργαστούν με τις Αρχές για την ταυτοποίηση και προσαγωγή των δραστών, τονίζοντας, πάντως, μέσω της ανακοίνωσης ότι "αυτό δεν θα είναι αρκετό μέχρι να ληφθούν τα πιο ισχυρά αποτρεπτικά μέτρα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags