Facebook Pixel Super League 2: "Τρένο" χωρίς φρένα ο Ιωνικός - Επιστροφή στις νίκες για Λιβαδειά - Νέα γκέλα η Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-07 17:56:00

"Τρένο" χωρίς φρένα ο Ιωνικός - Επιστροφή στις νίκες για Λιβαδειά - Νέα γκέλα η Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Τρένο" χωρίς φρένα ο Ιωνικός - Επιστροφή στις νίκες για Λιβαδειά - Νέα γκέλα η Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Super League 2 για την 19η αγωνιστική. Οι Νικαιώτες συνέχισαν την... τρελή πορεία τους περνώντας και από την Άρτα, ενώ ο Λεβαδειακός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Παναχαϊκής. Παράλληλα βήμα πίσω στην υπόθεση άνοδος έκαναν οι Ακρίτες που έμειναν στο 0-0 στα Τρίκαλα.

Super League 2: Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό και τον Λεβαδειακό να συνεχίζουν... χέρι χέρι την προσπάθεια για άνοδο, κερδίζοντας με 3-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας και την Παναχαϊκή αντίστοιχα. Την ίδια ώρα η Ξάνθη έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα, ενώ Χανιά και Απόλλων Λάρισας πήραν σημαντικά τρίποντα.

Χωρίς να πατήσει... φρένο συνεχίζει την πορεία του για άνοδο ο Ιωνικός που πέρασε από την Άρτα κερδίζοντας με 0-3 τον τοπικό Καραϊσκάκη. Οι Νικαιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Κάστρο στο 28', ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Πλατέλλα στο 40'. Στο 69' ο Κουϊρουκίδης πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, η οποία έφτασε τους 40 βαθμούς και διατηρεί τη βαθμολογική διαφορά που είχε από τους διώκτες της.

Καραϊσκάκης: Χουάντερσον, Τάμπας, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Γυφτοκώστας, Κόκας, Νταλακούρας, Τσούτσης, Κλιγγόπουλος, Δούμτσιος, Μπρέμπος

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Ματσούκας, Βλαχομήτρος, Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο

Επιστροφή στις νίκες για την Λιβαδειά που επικράτησαν με 3-0 της Παναχαϊκής. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10' με αυτογκόλ του Τζέιμς Σταμόπουλου, έπειτα από σέντρα του Παναγιώτου, ο οποίος έψαξε τον Πολέτο εντός περιοχής. Ο Μυτίδης στο 34' έκανε το 2-0, ενώ στο 90+2' ο Πολέτο ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Λεβαδειακού.

Λεβαδειακός: Μένκα, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Τσάπρας, Μεχία, Κονέ, Πολέτο, Μαρίνος, Μυτίδης, Κωστή

Παναχαϊκή: Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μπρους, Γιούσης, Ανάκογλου, Τσερούτι, Κουσκουνάς

Γκέλα για την Ξάνθη στα Τρίκαλα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Με το αποτέλεσμα αυτό το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε στους 32 βαθμούς, στο -8 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό και στο -3 από το δεύτερο Λεβαδειακό.

Τρίκαλα: Γιακουμής, Νιάρος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Τάχατος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ευθυμίου, Ελευθεριάδης, Σταματής

Ξάνθη: Ίτσο, Κέβιν, Πέτροβιτς, Παπάζογλου, Βέρκερ, Μπριλάντε, Δημούτσος, Τάτος, Σιατραβάνης, Μικελτάτζε, Σχρόιγεν

Σημαντικές νίκες πέτυχαν Απόλλων Λάρισας και Χανιά επικρατώντας με 1-0 των Δόξας Δράμας και ΟΦ Ιεράπετρας αντίστοιχα. Για την ομάδα του Απόλλωνα σκόρερ ήταν στο 21' ο Σκούπρας, που με τη νίκη του βρίσκεται στο -2 από τα play off, ενώ η Δόξα έμεινε στους 20 βαθμούς.

Στο κρητικό ντέρμπι το τέρμα το Νεμάνια Νίκολιτς, για τα Χανιά ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, με τον ΟΦΙ να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δόξα Δράμας: Στεφανάκος, Παρασκευάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Νασιμέντο, Πινδώνης, Χάμοντ, Μενσά, Κουτσιανικούλης, Μαυριάς, Σαμπανίδης

Απόλλων Λάρισας: Άστρας, Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρα, Μπάλλας, Μπάμπης, Λίταινας, Γιάκος, Σούλτσε, Ομπράντοβιτς

ΟΦΙ: Αθανασόπουλος , Βογιατζής , Μασουέρο , Σμίλτος , Ζήσης , Λεμονής , Ντούνης , Φουάσης , Γκίνη , Κούστα , Ντάλα Κόστα

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Ανδρέου, Σωτηράκος, Καμαρά, Παναγιωτούδης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος, Σουντουρά, Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος

Στο τελευταίο αγώνα της ημέρας Διαγόρας Ρόδου και Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 13' με τον Μανουσάκη, με τους Ροδίτες να ισοφαρίζουν με τον Κονέ στο 53'. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες για κάτι παραπάνω από 30 λεπτά, λόγω αποβολής του Κωστούλα στο 58', όμως ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Καραϊσκάκης - Ιωνικός 0-3
Τρίκαλα - Ξάνθη 0-0
Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας 0-1
ΟΦΙ - Χανιά 0-1
Λεβαδειακός - Παναχαϊκή 3-0
Διαγόρας Ρόδου - Εργοτέλης 1-1

Η βαθμολογία της Super League 2: 
Ιωνικός 40
Λεβαδειακός 35
Ξάνθη 32
Χανιά 31
Εργοτέλης 29
Διαγόρας Ρόδου 27
Παναχαϊκή 25
Απόλλων Λάρισας 24
Τρίκαλα 20
Δόξα Δράμας 20
ΟΦΙ 12
Καραϊσκάκης 12


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags