Facebook Pixel Δεκέμβριο με Νοτιά η Γενική Συνέλευση!
| 2011-11-14 21:49:00

Δεκέμβριο με Νοτιά η Γενική Συνέλευση!

Δεκέμβριο με Νοτιά η Γενική Συνέλευση!

Σύμφωνα με πληροφορίες η πιθανότερη ημερομηνία για την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι η Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου με τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας παρόντα για την λήψη σημαντικών αποφάσεων.


Η αυριανή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναβληθεί αύριο το πρωί για τελευταία φορά. Για δεύτερη και… τελευταία φορά και αυτό βάσει νόμου, αφού μέχρι δύο αναβολές επιτρέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ετσι αύριο θα οριστεί και η ημερομηνία για την οριστική διεξαγωγή της Συνέλευσης και αυτό διότι στην διοίκηση της Ενωσης θέλουν να είναι παρόν και ο Νίκος Νοτιάς που θα λάβει και τις κρίσιμες αποφάσεις για το «αύριο».

Οι πληροφορίες του aek365.gr αναφέρουν ότι αύριο η Γενική Συνέλευση θα οριστεί για την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Ημέρα που θα είναι 100% στην Ελλάδα ο Νοτιάς και θα παραστεί για να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Νοτιάς δεν αποκλείεται να είναι προς το τέλος Νοεμβρίου στην Αθήνα αφού θέλει να πάει «έτοιμος» στην Γ.Σ. και μετά από συναντήσεις που θέλει να κάνει στην πρωτεύουσα για το μέλλον της Ενωσης.

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags