Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Επικό πανό στα Γιάννινα - Πως ο Γιαννίκης μπορεί να αυξήσει τις... αυτοκτονίες (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-07 18:18:00

Επικό πανό στα Γιάννινα - Πως ο Γιαννίκης μπορεί να αυξήσει τις... αυτοκτονίες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επικό πανό στα Γιάννινα - Πως ο Γιαννίκης μπορεί να αυξήσει τις... αυτοκτονίες (ΦΩΤΟ)

Με τις εξέδρες των Ζωσιμάδων κλειστές οι φίλοι των Ιωαννίνων έχουν κατακλύσει τις ταράτσες των γύρω πολυκατοικιών με σκοπό να μην χάσουν τον σπουδαίο ημιτελικό της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό. Εκτός από κόσμο υπάρχουν και αρκετά πανό κρεμασμένα κάποια εκ των οποίων δείχνουν την αγάπη του κόσμου του ΠΑΣ προς το πρόσωπο του Αργύρη Γιαννίκη

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Η πόλη της Ηπείρου ζει μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ιστορίας της με την τοπική ομάδα να αγωνίζεται με τους "ερυθρόλευκους" στον ημιτελικό κυπέλλου. Βασική συμμετοχή σε αυτή έχει ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, με τους οπαδούς του ΠΑΣ να θέλουν διακαώς την παραμονή του στο σύλλογο.

Έτσι σε ένα πανό στις γειτονικές ταράτσες στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός υπάρχει γραμμένο "Γιαννίκη μείνε ή πηδάω" δείχνοντας με αρκετά μεγάλη δόση... χιούμορ την αγάπη των Ηπειρωτών για τον Έλληνα τεχνικό.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags