Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Τρομερές δηλώσεις Ουάρντα - Τα είπε... όλα - Ατάκες για Γκαρσία, Μούργκ και Σαββίδη
| 2021-04-07 23:15:00

Τρομερές δηλώσεις Ουάρντα - Τα είπε... όλα - Ατάκες για Γκαρσία, Μούργκ και Σαββίδη

Sportdog Team
Τρομερές δηλώσεις Ουάρντα - Τα είπε... όλα - Ατάκες για Γκαρσία, Μούργκ και Σαββίδη

Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote Sports έκανε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του "δικεφάλου του Βορρά" μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ουάρντα ήταν... λαλίστατος και αναφέρθηκε τόσο για τον προπονητή της του συλλόγου, την απόφαση να πάρει το φάουλ ο Μούργκ, αλλά και το τι είπαν στον Ιβάν Σαββίδη

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Στην κάμερα της Cosmote Sports έκανε δηλώσεις ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής όπου σχολίασε το γκολ από τον Μουργκ, τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και την υπόσχεση που έδωσαν οι παίκτες στον Ιβάν Σαββίδη.

Για το ποιος αποφάσισε να εκτελέσει το φάουλ ο Μουργκ: "Το αποφασίσαμε όλοι μαζί, ο Μούργκ είχε την αίσθηση ότι θα βάλει το γκολ, με ένοιαζε απλά να μπει το γκολ και αμέσως το πανηγύρισα, οπότε όλα καλά".
 
Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη: "Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι, το θέλαμε. Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι, ο πρόεδρος, ο προπονητής, εμείς. Σήμερα όλοι είμαστε χαρούμενοι, ο Πάμπλο Γκαρσία αξίζει τα καλύτερα, μας εμπιστεύτηκε, του ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη".
 
Για το ότι δεν ξεκίνησε βασικός: "Υπάρχει ο προπονητής, αυτός αποφασίζει. Από όταν ήρθα εγώ, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια οπότε δεν με νοιάζει αν δεν παίξω σε κάποια παιχνίδια, με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα. Αν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, κερδίζω κι εγώ".
 
Για την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη πριν το παιχνίδι: "Είναι ο πρόεδρος, δίνει τα πάντα για την ομάδα, μας παρέχει τα πάντα και πρέπει αυτό να του το ανταποδώσουμε. Έπρεπε να τον κάνουμε περήφανο, του υποσχεθήκαμε ότι θα το κάνουμε", είπε ο Αμρ Ουάρντα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags