Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο 26χρονος μέσος από το Βόιτσμπεργκ σκοράρει εις βάρος της Ένωσης
| 2021-04-07 23:09:00

Το έχει ξανακάνει! Δεύτερο γκολ του Μουργκ κόντρα στην ΑΕΚ – Έδωσε ξανά λύση για τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Το έχει ξανακάνει! Δεύτερο γκολ του Μουργκ κόντρα στην ΑΕΚ – Έδωσε ξανά λύση για τον ΠΑΟΚ

Ο Αυστριακός σημείωσε άλλο ένα τέρμα κόντρα στην Ένωση, το οποίο ήταν καθοριστικό για την ομάδα του.

ΠΑΟΚ: Με γκολ του Τόμας Μουργκ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 και πήρε ισχυρότατο προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς της Τούμπα, στις 28 Απριλίου, μέσα στην Εβδομάδα των παθών του Κυρίου.

Ο Αυστριακός έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς με εύστοχη εκτέλεση φάουλ, η οποία ήταν μνημειώδης! Η μπάλα πήρε φοβερά φάλτσα στον αέρα και καρφώθηκε με δύναμη στο αριστερό παραθυράκι του Τσιντώτα που έμεινε στήλη άλατος και έδειξε ανήμπορος να αντιδράση.

 

 

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο 26χρονος μέσος από το Βόιτσμπεργκ σκοράρει εις βάρος της Ένωσης. Ο χαφ του ΠΑΟΚ είχε κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στις 18 Οκτωβρίου 2010. Τότε η ΑΕΚ είχε προηγηθεί στο 23' με τον Ανσαριφάρντ και ο Μουργκ έσωσε την ομάδα του και πάλι στο τέλος, με γκολ στο 89'.

 

 

 

 

 

«Η αλήθεια είναι ότι και όταν αγωνίζομαι αναλαμβάνω πολλές φορές τις στατικές εκτελέσεις και είναι ένα κομμάτι που δουλεύω πολύ μετά το τέλος των προπονήσεων. Έτσι, από τη στιγμή που ήμουν στο παιχνίδι, αποφάσισα να το εκτελέσω, εξάλλου ήμουν και φρέσκος. Είχα 4-5 λεπτά που μπήκα. Είδα τον τερματοφύλακα λοιπόν να στέκεται αρκετά στη γωνία του, οπότε προσπάθησα να το στείλω στην απέναντι, περνώντας τη πάνω από το τείχος», ήταν τα λόγια του Μουργκ μετά το Buzzer beater κόντρα στην ΑΕΚ για το πως νίκησε τον Τσιντώτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags