Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μουργκ, όπως... Μίτσελ - Την "πάτησε" όπως ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ - Έλειπε ο Καρνέζης! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-07 23:40:00

Μουργκ, όπως... Μίτσελ - Την "πάτησε" όπως ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ - Έλειπε ο Καρνέζης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Χρήστου Δημόπουλου
Μουργκ, όπως... Μίτσελ - Την "πάτησε" όπως ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ - Έλειπε ο Καρνέζης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που συνέβη στην ΑΕΚ είναι σαν... αντίστροφο deja vu με τον προημιτελικό, που είχε η Ένωση με τον Παναθηναϊκό το μακρινό 2011. Το θυμάστε;

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ίδιο γήπεδο, ίδια διοργάνωση, διαφορετική ομάδα. Το απευθείας φάουλ του Τόμας Μουργκ στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη και το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, σε ένα ντέρμπι «Δικεφάλων» που όδευε ολοταχώς για ισοπαλία.

Αυτό που συνέβη στην ΑΕΚ είναι σαν... αντίστροφο deja vu με τον προημιτελικό, που είχε η Ένωση με τον Παναθηναϊκό το μακρινό 2011.

Τότε η ΑΕΚ έχανε στο 96' με 3-1 από τους «πράσινους», όντας με το ενάμιση πόδι εκτός θεσμού. Στο 97ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν φάουλ λίγο μπροστά από την σέντρα, με τον Μίτσελ να το εκτελεί απευθείας και στην τελευταία φάση να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του! Ο Καρνέζης υπερασπιζόταν σε εκείνο το ντέρμπι την εστία του Παναθηναϊκού, κάνοντας ένα μοιραίο και μεγάλο λάθος.

Έτσι ακριβώς και τώρα, ξανά στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά έφυγε με... buzzer beater φάουλ από το γήπεδο. Ο Μουργκ πήρε τα βήματα, έστειλε στο αριστερό «Γ» του Τσιντώτα την μπάλα, με τη διαφορά (σ.σ. σε σχέση με τον Καρνέζη) πως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό για να αποσοβήσει το γκολ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags