Facebook Pixel ΑΕΚ: Στη λίστα της Ένωσης ο Μιλόγεβιτς!
| 2021-04-08 08:20:00

Φεστιβαλική επιβεβαίωση sportdog για Μιλόγεβιτς και ΑΕΚ στο πρωτοσέλιδο του Sportime!

Sportdog Team
Φεστιβαλική επιβεβαίωση sportdog για Μιλόγεβιτς και ΑΕΚ στο πρωτοσέλιδο του Sportime!

Ο,τι διαβάζεις εδώ, ΕΙΝΑΙ είδηση και αυτό πια το ξέρουν όλοι πολύ καλά - Τόσο που σήμερα είδαμε το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportdog για την Ένωση και τον Σέρβο προπονητή, κεντρικό θέμα στο Sportime! 

ΑΕΚ: Στη λίστα της Ένωσης ο Μιλόγεβιτς!

Θυμάστε τι γράφαμε χθες, στο θέμα με τίτλο Το "φλερτ" Μιλόγεβιτς με ΑΕΚ, τι ψάχνει ο Μελισσανίδης - Η απάντηση "κοχονάτου" άσου στον οπαδό!

Μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι: "Γράφτηκε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους υποψήφιους για τον πάγκο της ΑΕΚ, στην μετα - Χιμένεθ εποχή. Ο Σέρβος κόουτς που όταν ήταν φευγάτος από τον Ερυθρό Αστέρα και πριν συμφωνήσει με την Αλ Αχλί είχε μιλήσει με τον Ιλια Ιβιτς. Παραμονή της 25ης Μαρτίου διακόπηκε (μετά από 13 μήνες) η συνεργασία του Μιλόγεβιτς με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας (στον οποίο είχε πάρει Μάριν, Φεϊσα, Αλεξσιτς και Σάριτς),αλλά συνεχίζει να τον πληρώνει κανονικά μέχρι να βρει νέα ομάδα. Ο Μιλόγεβιτς είναι ένας προπονητής του αποτελέσματος/στόχου, που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί προσαρμογή. Στην ΑΕΚ δεν θα χρειαζόταν να πάει με ατζέντη αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Μελισσανίδης θα εξαντλήσει πρώτα τις πιθανότητες να φέρει ένα πιο δυνατό όνομα...".

Ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι, σήμερα, έχει κεντρικό πρωτοσέλιδο το Sportime:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags