Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πήρε μια τεράστια νίκη... μισή πρόκριση εναντίον της ΑΕΚ!
| 2021-04-08 09:15:00

Μεγάλος κίνδυνος για ΠΑΟΚ - Παίζει με τη… φωτιά ο Γκαρσία - Τα στοιχεία… σοκάρουν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεγάλος κίνδυνος για ΠΑΟΚ - Παίζει με τη… φωτιά ο Γκαρσία - Τα στοιχεία… σοκάρουν!

Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, δεν κρύβει το πρόβλημα που παραμένει. Ποιος κορυφαίος άσος του Δικεφάλου βρίσκεται σε διαρκές ντεφορμάρισμα και γιατί ευθύνεται και ο προπονητής του;

 

ΠΑΟΚ: Μπορεί να πήρε μια τεράστια νίκη... μισή πρόκριση χάρη στο απευθείας χτύπημα φάουλ του Μουργκ, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να... προβληματίσουν τον Πάμπλο Γκαρσία. Το κυριότερο είναι η διαχείριση που πρέπει να γίνει στον Χρήστο Τζόλη. 

Ο νεαρός εξτρέμ στην πρώτη γεμάτη χρονιά της καριέρας του έχει φτάσει ήδη τις 40 συμμετοχές! Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έχει χάσει ελάχιστα ματς! Παίρνοντας τα... πράγματα ανά διοργάνωση, στα ευρωπαϊκά ματς έχει χάσει μόλις 1 από τα συνολικά 10! Αυτό με την Γρανάδα, εκτός έδρας, όπου είχε μείνει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα όσο να... φαντάζει απίθανο και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχασε μόλις 1 ματς, αυτό κόντρα στον Άρη για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Κοινώς, είχε 24 σερί συμμετοχές. Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής ήταν και για το ματς του κυπέλλου με την Λαμία, στην αδιάφορη ρεβάνς! 

Κάτι που σημαίνει ότι ο Τζόλης έχει παίξει στα 40/43 φετινά ματς του ΠΑΟΚ, κάτι που... ζαλίζει, την ώρα που έχει στις πλάτες του και συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος και εάν συνεχίσει έτσι θα παίξει φέτος σε 50 συνολικά αγώνες. Όντας μόλις 19 ετών. 

Πάντως, όσο... βιονικό και να μοιάζει, στα τελευταία ματς δείχνει να έχει χάσει την φρεσκάδα του, με αποκορύφωμα τα ματς με την Εθνική Ελλάδος, όπου ήταν αρκετά άστοχος με Ονδούρα, αλλά και στα δύο τελευταία με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ειδικά η χαμένη ευκαιρία με τον Τσιντώτα πιστοποιεί πλήρως ότι ο Τζόλης θέλει ανάσες. Και άμεσα μάλιστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια μαγκιά Γκαρσία με Πασχαλάκη - Ποδοσφαιρική τρέλα ο ΠΑΟΚ - Τι τους έκανε ο… αλήτης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags