Facebook Pixel Φεντερίκο Μακέντα - Νίκος Νταμπίζας: Τρομερή ατάκα Μακέντα για Νταμπίζα: "Ο αμυντικός που τον ντρίμπλαρε ο Μπέργκαμπ" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-08 10:14:00

Τρομερή ατάκα Μακέντα για Νταμπίζα: "Ο αμυντικός που τον ντρίμπλαρε ο Μπέργκαμπ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Μακέντα για Νταμπίζα: "Ο αμυντικός που τον ντρίμπλαρε ο Μπέργκαμπ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θυμήθηκε την περιβόητη φάση με "θύμα" τον Νίκο Νταμπίζα σε ματς της Άρσεναλ μετη Νιούκαστλ, που έχει μείνει στην ιστορία.

Φεντερίκο Μακέντα - Νίκος Νταμπίζας: Ο Ιταλός άσος του Τριφυλλιού μίλησε στην ιστοσελίδα "Cronache di spogliatoio" και έκανε μία μίνι αναδρομή στην καριέρα του, αποκαλύπτοντας πως ένιωσε όταν τον προσέγγισε ο Νίκος Νταμπίζας για πρώτη φορά για χάρη του Παναθηναϊκού.

«Ο Νίκος Νταμπίζας, ο τότε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, επικοινώνησε μαζί μου. Εκεί ήταν ένα τρένο. Φοβόμουν ότι μπορούσε να είναι το τελευταίο. Ξέρει πολλά για τους επιθετικούς. Ήταν φίλος του προπονητή που είχα στην Μπέρμιγχαμ και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα το 2004.

Είναι ο αμυντικός που τον ντρίμπλαρε ο Μπέργκαμ, σε ένα από τα φημισμένα γκολ στην ιστορία του αθλήματος. Ναι, είναι αυτός ο αμυντικός. Ξέρω καλά από ντρίμπλες. Ρωτήστε στην Άστον Βίλα. Με κάλεσε πολλές φορές για δύο εβδομάδες και επανέλαβα στον εαυτό μου: πρέπει να τον πείσεις να σε πιστέψει, πρέπει να αδράξεις αυτή την ευκαιρία. Βρήκα ξανά τη νοοτροπία του νικητή που είχα χάσει. Και στην πραγματικότητα, νίκησα», ήταν τα λόγια του Φεντερίκο Μακέντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags