Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ: Δημοσίευμα-βόμβα για άσο που θέλει ο Ολυμπιακός - Καλούν τον Μαρινάκη να τον πάρει στη Νότιγχαμ!
| 2021-04-08 11:38:00

Δημοσίευμα-βόμβα για άσο που θέλει ο Ολυμπιακός - Καλούν τον Μαρινάκη να τον πάρει στη Νότιγχαμ!

Sportdog Team
Δημοσίευμα-βόμβα για άσο που θέλει ο Ολυμπιακός - Καλούν τον Μαρινάκη να τον πάρει στη Νότιγχαμ!

Το όνομά του "παίζει" δυνατά τις τελευταίες ημέρες για τους Ερυθρόλευκους, όμως η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη και τώρα μπήκε στο... παιχνίδι και η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ: Την περίπτωση του Ρις Νέλσον της Άρσεναλ εξετάζει το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, προσδοκώντας να τον αποκτήσει από τους Κανονιέρηδες με την μορφή δανεισμού.

Σήμερα πάντως, η ιστοσελίδα "The Trent End", που ασχολείται με θέματα της Νότιγχαμ, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρει ότι στο πρώτο θέμα της ότι ο τελευταίος θα πρέπει να πάρει τον 21χρονο εξτρέμ στη Νότιγχαμ και όχι στον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

 «Οι ''κόκκινοι'' ψάχνουν την αγορά για εξτρέμ. Το συμβόλαιο του Sammy Ameobi τελειώνει το καλοκαίρι, ενώ ο Anthony Knockaert θα επιστρέψει στη Φούλαμ, καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμός του. Αυτό σημαίνει πως στην ομάδα θα απομείνουν οι Alex Mighten και Joe Lolley.

Aν και είναι ελκυστική για τον ίδιο η πιθανότητα να παίξει στο Champions League, ρωτήστε τον Nelson σε ποια ομάδα θα ήθελε να αγωνιστεί. Είναι γρήγορος, μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές και θέλει να αποδείξει την αξία του. Ο Nelson θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη για τους ''κόκκινους'' και ενδεχόμενη απόκτησή του θα έδειχνε σοβαρές φιλοδοξίες από τον Μαρινάκη ενόψει της επόμενης σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags