Facebook Pixel Αρσέν Βενγκέρ: Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από Βενγκέρ - Ποιο VAR; Έρχεται το... αυτοματοποιημένο οφσάιντ!
| 2021-04-08 15:12:00

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από Βενγκέρ - Ποιο VAR; Έρχεται το... αυτοματοποιημένο οφσάιντ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από Βενγκέρ - Ποιο VAR; Έρχεται το... αυτοματοποιημένο οφσάιντ!

Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για επανάσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά την χρήση του VAR και της goal line technology.

Αρσέν Βενγκέρ: Σε μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις προχώρησε ο Αλσατος τεχνικός, μιλώντας στην εφημερίδα "The Times".

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι από το 2022 θα μπει στο ποδόσφαιρο το αυτοματοποιημένο ποδόσφαιρο, φέρνοντας την επανάσταση στο άθλημα.

«Νομίζω ότι το αυτοματοποιημένο οφσάιντ θα είναι έτοιμο για το 2022. Καταβάλλω πολλές προσπάθειες για να συμβεί αυτό, κάτι που σημαίνει ότι το σήμα θα αποστέλλεται αμέσως στον διαιτητή.

Σήμερα, κατά μέσο όρο, πρέπει να περιμένουμε περίπου 70 δευτερόλεπτα, μερικές φορές 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα. Και θα είναι πολύ σημαντικό, γιατί βλέπουμε πολλούς πανηγυρισμούς να ακυρώνονται με καθυστέρηση για οριακές καταστάσεις», τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ, η εν λόγω τεχνολογία θα είναι έτοιμη να εφαρμοστεί πρώτη φορά στο Μουντιάλ του 2022.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags