Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Συνέντευξη του Κούλη Αποστολίδη στο sportdog!
| 2021-04-08 15:30:00

"Στον τελικό με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Αν φύγει ο Γκαρσία πρέπει να…" - Ατακάρα για Πασχαλάκη!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Στον τελικό με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Αν φύγει ο Γκαρσία πρέπει να…" - Ατακάρα για Πασχαλάκη!

Η μοναδική ικανότητα του Έλληνα γκολκίπερ και το μέλλον του Πάμπλο, που ακόμα είναι στον... αέρα. "Καμπανάκι" από παλαίμαχο άσο του Δικεφάλου, ο οποίος τονίζει πως δεν πρέπει στην ΠΑΕ να παρασυρθούν, ακόμα και αν η ομάδα πάρει φέτος το Κύπελλο.

 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Σε όλο το παιχνίδι κρατούσε Θερμοπύλες και στο τέλος πήρε τη νίκη με μία φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μουργκ. Ο ΠΑΟΚ πήρε δυνατό προβάδισα πρόκρισης έναντι της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, η κατάκτηση του οποίου σώζει τη χρονιά μεν δεν πρέπει να υπερκαλύψει τις αδυναμίες της ομάδες, δε. Αυτή είναι η άποψη του Κούλη Αποστολίδη.

Ο βετεράνος άσος των Θεσσαλονικιών μίλησε στο Sportdog για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ και υποστήριξε, ότι συνέβη αυτό που δεν έγινε στη Λεωφόρο. Παράλληλα σχολίασε την εμφάνιση του Πασχαλάκη και τόνισε, ότι για το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν γρήγορα. Διαβάστε όσα μας είπε:

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στην ΑΕΚ αλλά πήρε αυτό που έπρεπε! Συμφωνείτε;

«Καμία φορά χρειάζεται και αυτό. Γιατί πολλές φορές ήταν καλύτερος, αλλά δεν πήρε αυτό που έπρεπε. Του έχει συμβεί φέτος. Θα μπορούσε κάλλιστα το παιχνίδι να πάει στο 0-0. Ήρθε η στιγμή που ήρθε το γκολ. Στη Λεωφόρο έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο και ο Παναθηναϊκός με 2,5 τελικές έβαλε τρία γκολ. Αυτή είναι η μπάλα».

Για τη Λεωφόρο ο Πασχαλάκης άκουσε αυστηρή κριτική. Στο ΟΑΚΑ όμως ήταν πρωταγωνιστής. Ποιό θεωρείτε, ότι είναι το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έχουν συμβεί;

«Ο Πασχαλάκης είναι εξαιρετικό ταλέντο με φοβερές δυνατότητες. Αλλά είναι ή του ύψους ή του βάθους. Μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του και να χάσει μόνος του. Για το μέλλον του δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Είναι θέμα των ανθρώπων της ομάδας και του ίδιου».

Όσον αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία; Το νερό μπορεί να γυρίσει πίσω και να παραμείνει;

« Ο Γκαρσία επελέγη, όταν έφυγε ο Φερέιρα, ως ένα πρότζεκτ που ήταν άξιο να το ρισκάρει ο σύλλογος. Συγκέντρωνε πολλά θετικά στοιχεία. Είναι επίσης πολύ αγαπητός στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Είναι αποδεκτός, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι ποδοσφαιράνθρωπος χωρίς τη μεγάλη προπονητική εμπειρία της μεγάλης κατηγορίας. Ευχόμαστε όλοι να πετύχει. Γιατί θα είναι πολύ καλή λύση μακροπρόθεσμα για τον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση θα αξιολογήσει τα δεδομένα. Εμείς ευχόμαστε η διοίκηση να πάρει την απόφαση έγκαιρα, ούτως ώστε αν φύγει ο Γκαρσία, να έρθει κάποιος που να είναι σωστός και καλός».

Όλα δείχνουν, ότι στον τελικό θα έχουμε το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός...

«Πρώτα ο θεός. Γιατί ακόμα έχουμε επαναληπτικούς, στους οποίους δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ναι αυτό το ζευγάρι φαίνεται πως θα είναι στον τελικό. Για εκείνο το παιχνίδι όμως καλύτερα να μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα».

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ σώζει τη χρονιά;

«Θα γίνει και εδώ μία διαδικασία αξιολόγησης. Θα συγκριθούν οι στόχοι που είχαν τεθεί με αυτούς που επιτεύχθηκαν. Ο στόχος του πρωταθλήματος δεν επετεύχθη. Ο στόχος της Ευρώπης τελείωσε νωρίς. Ο στόχος του Κυπέλλου θα είναι επιτυχία, εφόσον γίνει πραγματικότητα. Αυτός όμως δεν πρέπει να καλύψει όποιες αδυναμίες έχει η ομάδα, οι οποίες πρέπει να αποκατασταθούν γρήγορα και ρεαλιστικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια μαγκιά Γκαρσία με Πασχαλάκη - Ποδοσφαιρική τρέλα ο ΠΑΟΚ - Τι τους έκανε ο… αλήτης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags