Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβα από Γερμανία - "Μάχη" ΠΑΟ και ΑΕΚ για αυτόν τον προπονητή (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-08 17:18:00

Βόμβα από Γερμανία - "Μάχη" ΠΑΟ και ΑΕΚ για αυτόν τον προπονητή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βόμβα από Γερμανία - "Μάχη" ΠΑΟ και ΑΕΚ για αυτόν τον προπονητή (ΦΩΤΟ)

"Φωτιά" στο ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται να βάζει ένα άρθρο στο περιοδικό "Kicker", που εμπλέκει τους Πράσινους και την Ένωση. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι δύο ελληνικές ομάδες πρόκειται να ενδιαφερθούν για τον ίδιο τεχνικό το καλοκαίρι, κάτι που σίγουρα θα πυροδοτήσει πολλές... εκρήξεις στο πρωτάθλημα της χώρας 

Γιώργος Γιαννίκης - Παναθηναϊκός: Με τον ΠΑΣ Γιάννινα να μη σταματάει να εκπλήσσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του είναι δεδομένο ότι πολλά είναι τα εγκωμιαστικά σχόλια που ακούγονται για την δουλειά του Έλληνα προπονητή. Ο τεχνικός έκπληξη της χρονιάς δεν έμεινε μόνο στα εγχώρια σύνορα, μιας και το γερμανικό περιοδικό "Kicker" έκανε αφιέρωμα για εκείνον, με αφορμή τον ημιτελικό του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας.

Στο συγκεκριμένο γίνεται εκτενής αναφορά στην προπονητική καριέρα του τεχνικού των Ηπειρωτών, ρίχνοντας και μια... βόμβα αφού τονίζει ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον ίδιο πάγκο τη νέα χρονιά. Όπως γράφουν οι Γερμανοί ο Γιώργος Γιαννίκης είναι στο... στόχαστρο τόσο των Πρασίνων, όσο και της Ένωσης γράφοντας χαρακτηριστικά: "Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πρέπει να εκφράσουν το ενδιαφέρον που έχουν για τον Γιαννίκη".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags