Facebook Pixel Άρης: Απίστευτο! - Αρειανός καλεί στην ταράτσα του διάσημο σεφ για να δουν αγώνα με μπύρες (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-08 17:31:00

Απίστευτο! - Αρειανός καλεί στην ταράτσα του διάσημο σεφ για να δουν αγώνα με μπύρες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! - Αρειανός καλεί στην ταράτσα του διάσημο σεφ για να δουν αγώνα με μπύρες (ΦΩΤΟ)

Φοβερά πράγματα στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, μιας και τα γήπεδα είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού πολλοί επιλέγουν τις γειτονικές ταράτσες και τα μπαλκόνια για να δουν την ομάδα τους. Αυτό όμως δεν είναι το περίεργο. Ο φίλαθλος του Άρη το πήγε ένα βήμα πιο... μακριά με το ίδιο να κάνει επίσημη πρόσκληση σε παγκόσμιας φήμης σεφ να έρθει για να δουν αγώνα και να πιούν... μπύρες

Άρης - Γκόρντον Ράμσεϊ: Οι ταράτσες και τα μπαλκόνια έχουν γίνει οι πιο... hot θύρες όλων των γηπέδων στην Ελλάδα, με αυτές γύρω από το "Κλ. Βικελίδης" να μην πηγαίνουν πίσω. Βέβαια αυτό που έκανε ο φίλος των Κίτρινων ξεπερνάει κάθε.. φαντασία καλώντας τον Βρετανό σεφ. Συγκεκριμένα ο Άγγλος μάγειρας ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media ένα βίντεο με μία συνταγή και σχόλιο: "Έρχεται σύντομα σε μία ταράτσα κοντά σας".

"Γκόρντον φίλε μου, έχουμε μία ιερή ταράτσα, εδώ στη Θεσσαλονίκη, απέναντι από γήπεδο, απ’ όπου κρυφοκοιτάζουμε την αγαπημένη μας ποδοσφαιρική ομάδα, τον Άρη Θεσσαλονίκης, εξαιτίας των μέτρων για τον COVID 19. Θα θέλαμε να σου προσφέρουμε μια τοπική μπύρα, αν έρθεις εδώ μαζί μας με τον κ. Γουέλινγκτον (σ.σ. φιλέτο βοδινού κρέατος, σαν αυτό που δείχνει στη συνταγή)", ήταν η επική απάντηση του φίλου της ΠΑΕ Άρης στον Γκόρντον Ράμσεϊ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags