Facebook Pixel Euro 2020: Έσκασε τώρα! Εκεί θα δούμε το Euro 2020 - Τρελή συνεργασία
| 2021-04-08 18:24:00

Έσκασε τώρα! Εκεί θα δούμε το Euro 2020 - Τρελή συνεργασία

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Εκεί θα δούμε το Euro 2020 - Τρελή συνεργασία

Είναι επίσημο! Δύο ελληνικά κανάλια θα είναι αυτά που θα μεταδώσουν τους αγώνες του μεγάλου ευρωπαϊκού ραντεβού του ποδοσφαίρου το καλοκαίρι, με τις εκπομπές να ξεκινούν περίπου ενάμιση μήνα νωρίτερα, ώστε να μπούμε ακόμα καλύτερα στους... σωστούς ρυθμούς

Euro 2020: Σε συμφωνία ήρθαν η NOVA και ο Ant1, που θα είναι τα κανάλια τα οποία θα μεταδώσουν ζωντανά τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το καλοκαίρι. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό θα υπάρχουν και εκπομπές όπως "Ο Δρόμος για το Euro", η οποία θα ξεκινήσει ενάμιση μήνα πριν την έναρξη της διοργάνωσης αλλά και το "Euro Show", μια εκπομπή ανάλυσης των παιχνιδιών πριν και μετά τις αναμετρήσεις.

Παράλληλα οι δημοσιογραφικές ομάδες των δύο καναλιών θα είναι αυτές που θα συνεργαστούν με σκοπό την κάλυψη και ανάλυση των 51 αγώνων της διοργάνωσης. Ο Ant1 θα είναι αυτός που θα προβάλλει τα παιχνίδια του Euro 2020, με έξι παιχνίδια να μεταδίδονται και από το Μακεδονία TV, σε μια διοργάνωση που θα γίνει από τις 11 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags