Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκάει" αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟ; - Τον "καίει" ο Μπόλονι - Προτίμησε τον... τελειωμένο!
| 2021-04-08 18:53:00

"Σκάει" αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟ; - Τον "καίει" ο Μπόλονι - Προτίμησε τον... τελειωμένο!

"Σκάει" αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟ; - Τον "καίει" ο Μπόλονι - Προτίμησε τον... τελειωμένο!

Ζόρικα τα πράγματα για παίκτη του Τριφυλλιού που περνάει δύσκολα με τον Ρουμάνο τεχνικό. Τι συνέβη κόντρα στον ΠΑΟΚ και ποιο είναι το... ξεκάθαρο μήνυμα που του στέλνει ο προπονητής του.
 

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να έχει... ακούσει πολλά, ωστόσο αναμφίβολα πιστώνεται την ενεργοποίηση των Αργύρη Καμπετσή και Φώτη Ιωαννίδη, τους οποίους είχε καθιερώσει για μεγάλο διάστημα ως βασικούς, από εκεί που ήταν στα... αζήτητα. Παράλληλα έχει πάρει το 110% των δυνατοτήτων του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος έφτασε μέχρι και στο να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος στον αγώνα με την Ονδούρα.

Ένα ακόμη... συν του Μπόλονι δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι κέρδισε έναν πραγματικά... χαμένο παίκτη, αλλάζοντας του και θέση. Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιοάν Μολό, τον πιο... γυμνασμένο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος!

Αν μπορούμε να πούμε όμως ότι υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που όχι μόνο δεν έχει αξιοποιηθεί, αλλά έχει κάνει και... πισωγύρισμα στην καριέρα του, αυτός είναι ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει και πρόβλημα τραυματισμού.

Πάντως στα τελευταία ματς η διαχείριση του από τον Μπόλονι δεν είναι και ιδιαίτερα... ικανοποιητική. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ακουγόταν ότι μπορεί να τον βλέπαμε ακόμη και ως βασικό στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά εν τέλει δεν μπήκε ούτε ως αλλαγή , έστω για να αποκτήσει λίγο αγωνιστικό ρυθμό. Κάτι που γίνεται ακόμη πιο... άσχημο αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι προτιμήθηκε ο... τελειωμένος δεξιός μπακ Σάντσες για να περάσει προς το τέλος ως αλλαγή και να παίξει στον άξονα, παρότι είναι δεξί μπακ!

Πρόκειται για ένα ηχηρό μήνυμα του Μπόλονι προς τον Μπουζούκη και αναμένουμε με ενδιαφέρον το πως θα τον διαχειριστεί στα 8 εναπομείναντα ματς των πλέι οφ. Αρχής γενομένης από το ντέρμπι των αιωνίων την προσεχή Κυριακή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάνει την ανατροπή ο Αλαφούζος; - Απόφαση-φωτιά για Μπόλονι - Πού ποντάρει ο Ρουμάνος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags