Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο νέος στόχος του ΠΑΟ - Περνάει από το... μικροσκόπιο του Ντρεοσί
| 2021-04-08 20:43:00

Αυτός είναι ο νέος στόχος του ΠΑΟ - Περνάει από το... μικροσκόπιο του Ντρεοσί

Sportdog Team
Αυτός είναι ο νέος στόχος του ΠΑΟ - Περνάει από το... μικροσκόπιο του Ντρεοσί

Συνεχίζει την έρευνα στην αγορά ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού με στόχο να βρει την κατάλληλη επιλογή για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Το απόγευμα της Πέμπτης ένα ακόμα όνομα βγήκε στην επιφάνεια όπου ο Ντρεοσί κοιτάει πολύ προσεκτικά με στόχο να μπορέσει να προχωρήσει την συγκεκριμένη περίπτωση

Παναθηναϊκός - Λοΐκ Λαντρέ: Παρά το γεγονός ότι οι Πράσινοι δίνουν τα πάντα για να μπορέσουν να προκριθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη χρονιά, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Έτσι την Πέμπτη (8/4) είδε το φως της δημοσιότητας ένα ακόμα όνομα που θα μπορούσε να απασχολήσει το "Τριφύλλι". Ο 29χρονος αμυντικός της Νιμ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είδε είναι στο... μικροσκόπιο του Ντρεοσί. Η προεργασία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και αν και δεν υπάρχει ακόμα το πως θα κινηθεί ακριβώς η ομάδα, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί να υπάρξει απόκτηση ενός ακόμα στόπερ.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Παρί Σεντ Ζερμέν και έχει αγωνιστεί σε Αζαξιό, Κλερμόν, Λανς, Πίζα και Τζένοα. Στη Νίμ ο Λοΐκ Λαντρέ βρίσκεται από το 2018, έχοντας καταγράψει 15 συμμετοχές την φετινή χρονιά και 1 τέρμα, ενώ τον χειμώνα αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε, κάτι που ο Παναθηναϊκός θέλει να επωφεληθεί. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags