Facebook Pixel Ρεντ Σταρ: Καπνογόνα στις ταράτσες σε αγώνα της Λυόν - Φοβερές σκηνές από τους φίλους της Ρεντ Σταρ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-09 17:10:00

Καπνογόνα στις ταράτσες σε αγώνα της Λυόν - Φοβερές σκηνές από τους φίλους της Ρεντ Σταρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καπνογόνα στις ταράτσες σε αγώνα της Λυόν - Φοβερές σκηνές από τους φίλους της Ρεντ Σταρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο έλειψε ο σύλλογος της τρίτης κατηγορίας από τα προάστια του Παρισιού να γράψει... ιστορία αποκλείοντας την Λυόν για το κύπελλο Γαλλίας. Παρά όμως την ήττα στα πέναλτι οι οπαδοί της Ρέντ Σταρ έδωσαν το δικό τους... σόου στις ταράτσες των γειτονικών πολυκατοικιών με συνθήματα και καπνογόνα

Ρεντ Σταρ: Με τον Ρούντι Γκαρσιά να κάνει εκτεταμένο ροτέισον στην άμυνα η Λυόν χρειάστηκε να φτάσει μέχρι τα πέναλτι για να αποκλείσει την ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Η Λιόν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος Λιόν, χάρη στα τέρματα των Πακέτα 28' και Ντεπάι στο 45', με τον Βραζιλιάνο πρώην μεσοεπιθετικό της Μίλαν να τον τροφοδοτεί.



Κάπου εκεί οι παίκτες των φιλοξενούμενων πίστεψαν ότι ο αγώνας έχει τελειώσει, με την ομάδα του Παρισιού να βρίσκει δύο γκολ ε τον Παπέ Μέισα Μπα στο 61' και τον Τζίμι Ρόιγ στο 74'. Κάπου εκεί οι φίλοι των γηπεδούχων  που ήταν στις ταράτσες των πολυκατοικιών... τρελάθηκαν με τα καπνογόνα, αλλά και τα συνθήματα να δημιουργούν υπέροχες εικόνες.

Στα πέναλτι οι παίκτες της Λιόν ευτύχησαν να σκοράρουν πέντε φορές, με τον Ντιέγκο Μίτσελ της Ρεντ Σταρ, που πέρασε ως αλλαγή στο 83', να χάνει το τέταρτο πέναλτι και να στερεί από την ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ρεντ Σταρ: Αντισεάμ, Λαμπόρ (46' Ντορεμούς), Καραμοκό, Νταιλέ, Γκαμπαουί, Ρόιγ (83' Μίτσελ), Κούκου (59' Τζαμπανά), Σιχ Εντόι, Μαγιόρο Εντόι, Μέισα Μπα, Μπιζέ (66' Ντουράντ)
Λιόν: Πόλερσμπεκ, Ντε Σίλιο, Μαρσέλο, Ντιομάντε, Μπαρντ (83' Ντεναγιέρ), Μέντες, Γκιμαράες, Κακερέ (82' Σουμαρέ), Πακέτα, Τσέρκι, Ντεπάι (66' Εκαμπί)


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags