Facebook Pixel Απίστευτο περιστατικό στη Γερμανία - Τοπ ομάδα ξέχασε παίκτη της στο γήπεδο
| 2021-04-09 18:02:00

Απίστευτο περιστατικό στη Γερμανία - Τοπ ομάδα ξέχασε παίκτη της στο γήπεδο

Sportdog Team
Απίστευτο περιστατικό στη Γερμανία - Τοπ ομάδα ξέχασε παίκτη της στο γήπεδο

Μια είδηση που θυμίζει περισσότερο ερασιτεχνικά σωματεία και όχι πρωτοκλασάτη ομάδα ήρθε από τη Γερμανία. Σύμφωνα με την "Bild" μετά το τέλος εκτός έδρας αναμέτρησης ο σύλλογος έφυγε με το πούλμαν έχοντας αφήσει παίκτη στα αποδυτήρια, δείχνοντας πόσο προβληματική είναι η φετινή χρονιά για την ομάδα  

Ντόρτμουντ - Ματς Χούμελς: Απίστευτο κι όμως... γερμανικό. Παρά το γεγονός ότι η πειθαρχεία παίζει πολύ βασικό ρόλο στους συλλόγους της χώρας, αυτό που έγινε στις 20 Μαρτίου μάλλον δείχνει το αντίθετο. Συγκεκριμένα μετά το τέλος της Κολωνίας με τους Βεστφαλούς για την 26η αγωνιστική, άφησε τον έμπειρο αμυντικό στο γήπεδο και... αποχώρησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Bild" οι άνθρωποι της ομάδας ξέχασαν τον Γερμανό, με κανέναν να μην αντιλαμβάνεται την απουσία του, φεύγοντας από τις εγκαταστάσεις της Κολωνίας. "Αυτό το μπέρδεμα συμβολίζει την προβληματική σεζόν που έχει η Ντόρτμουντ και που πιθανότατα θα την βρει στο φινάλε να μένει εκτός από το νέο Champions League", ήταν το σχόλιο της εφημερίδας με τον Ματς Χούμελς να το θυμάται για... πάντα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags