Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρήκε... λαβράκι ο Ντρεοσί - Αυτόν έφερε στο Κορωπί - "Πέφτουν" υπογραφές;
| 2021-04-09 18:10:00

Βρήκε... λαβράκι για τον Παναθηναϊκό ο Ντρεοσί - Αυτόν έφερε στο Κορωπί - "Πέφτουν" υπογραφές;

Βρήκε... λαβράκι για τον Παναθηναϊκό ο Ντρεοσί - Αυτόν έφερε στο Κορωπί - "Πέφτουν" υπογραφές;

Προβάρει τα πράσινα ξένος εξτρέμ που εντυπωσίασε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Τι θα κάνουν οι Πράσινοι με την περίπτωσή του και τι πρέπει να συμβεί για να προχωρήσουν οι εξελίξεις.
 

Παναθηναϊκός: Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει στο «Γ. Καλαφάτης» τον 20χρονο επιθετικό, Κόκε. Ο νεαρός Αφρικανός κατάγεται από το Κονγκό και ήταν μία επιλογή που ξεχώρισε ο Πιέρ Ντρεοσί.

Το βασικότερο πλεονέκτημα που διέκρινε στον νεαρό άσο ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», ήταν η δυνατότητά του να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Τόσο σαν κεντρικό φορ, όσο και σαν ακραίος και περιφερειακός επιθετικός εξίσου.

Στο χθεσινό εσωτερικό φιλικό του «τριφυλλιού» στο Κορωπί, ο Κόκε πήρε χρόνο συμμετοχής. Έδειξε πολύ καλό πρόσωπο αγωνιζόμενος στο αριστερό «φτερό» και μάλιστα, σκόραρε κιόλας. Γενικώς, έδειξε κινήσεις ενός ποδοσφαιριστή που του αρέσει να κινείται περισσότερο περιφερειακά, πάρα μέσα στο «κουτί».

Οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι ακόμα ο Ντρεοσί δεν έχει καταλήξει για τον Κόκε. Γι’ αυτό το λόγο ο Κονγκολέζος θα παραμείνει κι άλλο στο Κορωπί, προκειμένου να αξιολογηθεί περαιτέρω και να παρθεί, γι’ αυτόν, η τελική απόφαση. Εξάλλου και η ενδεχόμενη απόκτησή του έχει δρόμο, καθώς υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν, όπως η άδεια παραμονής του στη χώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags