Facebook Pixel Euro 2020: Απόφαση σταθμός για κόσμο στα γήπεδα - Τι ανακοινώθηκε για το Euro 2020 (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-09 19:30:00

Απόφαση σταθμός για κόσμο στα γήπεδα - Τι ανακοινώθηκε για το Euro 2020 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απόφαση σταθμός για κόσμο στα γήπεδα - Τι ανακοινώθηκε για το Euro 2020 (ΦΩΤΟ)

Μπορεί εδώ και έναν χρόνο περίπου να γίνονται αγώνες σε όλα τα αθλήματα με άδειες κερκίδες από φίλους του αθλητισμού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως μέρα με τη μέρα τα πράγματα αλλάζουν. Με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου προ των πυλών χρειαζόταν άμεσα να παρθούν αποφάσεις μιας και η UEFA ήθελε διακαώς να πραγματοποιηθεί με παρουσία φιλάθλων

Euro 2020: Τεράστια χαρά για τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη έδωσε η απόφαση της UEFA που ενημέρωσε ότι στις οχτώ από τις δώδεκα πόλεις που θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου οι αγώνες θα έχουν κόσμο στις εξέδρες. Ακόμα η Ομοσπονδία περιμένει τις αποφάσεις για το Μόναχο, το Μπιλμπάο, το Δουβλίνο και την Ρώμη που θα πρέπει να έχει δοθεί μέχρι τις 19 Απριλίου και αν η απάντηση που δώσουν διαφέρει από αυτή των υπολοίπων πόλεων τότε είναι πιθανό να αντικατασταθούν.

Μάλιστα η Ουγγαρία πρόκειται να γεμίσει όλο το γήπεδο της Βουδαπέστης, ενώ σε Αγία Πετρούπολη και Μπακού τα στάδια θα φτάσουν μέχρι το 50%. Όσο για Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Κοπενχάγη και Γλασκώβη έχουν ενημερώσει ότι μπορούν να φιλοξενήσουν 25-33% της χωρητικότητας των σταδίων τους, ενώ το Λονδίνο θα έχει αυστηρά το 25% γεμάτο.

Παράλληλα η UEFA κάλεσε όσους παρακολουθήσουν από κοντά το Euro 2020 μα λάβουν πολύ σοβαρά τους περιορισμούς και τις απαιτήσεις (τεστ κορονοϊού, εμβόλιο κλπ.) που έχει θέσει κάθε χώρα για να περάσουν τα σύνορά της.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags