Facebook Pixel Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πρωταθλητής κόσμου στο νοσοκομείο με κορωνοϊό
| 2021-04-09 22:21:00

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πρωταθλητής κόσμου στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Sportdog Team
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πρωταθλητής κόσμου στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Η είδηση κάνει τον γύρο του πλανήτη της τελευταίες ώρες καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, μετά από μια εβδομάδα που δίνει... μάχη με τον κορωνοϊό

Ντανιέλε Ντε Ρόσι: Εδώ και μια εβδομάδα δίνει μάχη με τον κορωνοϊό, καθώς προσβλήθηκε στο πλαίσιο αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής Ιταλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, όμως από το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται στο νοσοκομείο "Lazzaro Spallanzani" της Ρώμης. Η είδηση έγινε γνωστή από την εφημερίδα "Tempo" που αποκάλυψε ότι το μέλος του προπονητικού τιμ των "azzuri" διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικού προβλήματος.Παρά το γεγονός αυτό η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική και η εισαγωγή έγινε κυρίως για να ελέγχουν καλύτερα την πνευμονία που δημιουργήθηκε από τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από το Ντανιέλε Ντε Ρόσι, συνολικά 15 άτομα από την εθνική Ιταλίας χτυπήθηκαν από τον κορονοϊο, με τους οκτώ μάλιστα να είναι παίκτες και να μπαίνουν σε καθεστώς απομόνωσης σπίτι τους: οι Μπονούτσι, Κράνιο, Φλορέντσι, Βεράτι, Γκρίφο, Μπερναρντέσκι, Σίριγκου και Πεσίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags