Facebook Pixel Εξέλιξη-σοκ: Με οξυγόνο στο νοσοκομείο ο Ντε Ρόσι!
| 2021-04-10 21:08:00

Εξέλιξη-σοκ: Με οξυγόνο στο νοσοκομείο ο Ντε Ρόσι!

Sportdog Team
Εξέλιξη-σοκ: Με οξυγόνο στο νοσοκομείο ο Ντε Ρόσι!

Ο πάλαι ποτέ σπουδαίος χαφ υπέστη πνευμονία που του προκάλεσε ο κορωνοϊός, όμως στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του.

Με οξυγόνο σε νοσοκομείο της Ρώμης νοσηλεύεται ο παλαίμαχος άσος και νυν βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο άλλοτε μεγάλος άσος της Ρόμα ταλαιπωρείται από πνευμονία που του προκάλεσε η Covid-19, όμως οι γιατροί και ο ίδιος είναι αισιόδοξοι πως θα το ξεπεράσει.

«Ήρθα εδώ γιατί είχα πολλά συμπτώματα, τα οποία δεν έφευγαν. Για την ακρίβεια γίνονταν ολοένα και χειρότερα. Χθες το πρωί σηκώθηκα από την καρέκλα μου και σχεδόν λιποθύμησα, τα αυτιά μου βούιζαν.

Ένιωσα εντελώς αδύναμος, τρέκλιζα γι’ αυτό και ζήτησα να κάνω ένα ολοκληρωμένο check-up. Έχω πνευμονία, όχι σε πολύ σοβαρό επίπεδο, αλλά είναι κάτι που θα προτιμούσα να μην το έχω.

Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, αλλά έχοντας τον ιό covid δεν θα μπορούσα να παραμείνω στο σπίτι και να θεραπευτώ», ήταν το ηχητικό μήνυμα του Ντε Ρόσι, που έστειλε και την σχετική φωτογραφία με την μάσκα που του παρέχει οξυγόνο. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags