Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΛ: "Καλπάζει" προς την παραμονή η ΑΕΛ - Έφυγε με τεράστιο διπλό από το Περιστέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-10 21:44:00

"Καλπάζει" προς την παραμονή η ΑΕΛ - Έφυγε με τεράστιο διπλό από το Περιστέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Καλπάζει" προς την παραμονή η ΑΕΛ - Έφυγε με τεράστιο διπλό από το Περιστέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ατρόμητος πλήρωσε το λάθος του Μανδά και η ΑΕΛ το εκμεταλλεύτηκε με τον Στίφλερ, παίρνοντας τη νίκη με 1-0.

Ατρόμητος - ΑΕΛ: Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία έκανε η ΑΕΛ μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Ατρομήτου στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, για την 3η αγωνιστική των Play Out, της Superleague. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Στίφλερ στο 41΄, μετά από λάθος του Μανδά και η ΑΕΛ με τους τρεις βαθμούς της νίκης ξέφυγε από την τελευταία θέση στην οποία πλέον βρίσκεται ο Παναιτωλικός που ηττήθηκε με 3-1 από το Βόλο. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και πήραν τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, ενώ δημιούργησαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 15΄, όταν μακρινό σουτ του Νάτσου μπλόκαρε ο Νάγκι. Η ΑΕΛ απάντησε στο 20΄ με σουτ του Ακούνια που πέρασε λίγο άουτ. Ο Ατρόμητος είχε στη συνέχεια δύο καλά σουτ με τον Σόλομον στο 21΄ (άουτ) και Γκάλο στο 38΄ (έδιωξε σε κόρνερ ο Νάγκι).

Η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41΄ με κοντινή προβολή του Στίφλερ έπειτα από κεφαλιά του Ντουρμισάι και απόκρουση του Μανδά και να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει στην επανάληψη και στο 52' σε εκτέλεση φάουλ ο Μανούσος πιάνει το σουτ, αλλά ο Νάγκι προβαίνει σε εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 78΄ ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ επενέβη και αποσόβησε το γκολ σε κεφαλιά του Γούτα, ενώ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουνίθ βρήκε με εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή τον Γκάλο, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε αουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς (71΄ λ.τ. Θεοδωράκης), Γκάλο, Μαυρομμάτης, Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νάτσος (58΄ Μουνίθ), Ενσικουλού (37΄ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (71΄ Μάτιτς), Μανούσος. 

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι (64΄ Ηλιάδης), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γλυνός (64΄ Νικολιάς), Ακούνια (88΄  Γκράου), Μπεν-Χατίρα (75΄ Ζίζιτς), Ντουρμισάι (88΄ Μιλοσάβλιεβιτς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags