Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απίστευτη σύμπτωση για Παναθηναϊκό - Τι συνέβη στο Καραϊσκάκη - Κακός οιωνός για το Τριφύλλι;
| 2021-04-11 20:55:00

Απίστευτη σύμπτωση για Παναθηναϊκό - Τι συνέβη στο Καραϊσκάκη - Κακός οιωνός για το Τριφύλλι;

Sportdog Team
Απίστευτη σύμπτωση για Παναθηναϊκό - Τι συνέβη στο Καραϊσκάκη - Κακός οιωνός για το Τριφύλλι;

Δυσάρεστες μνήμες "ξύπνησε" στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αυτό που συνέβη στο πρώτο ημίχρονο του "αιώνιου" ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αναγκαστική αλλαγή και για τον Παναθηναϊκό με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς ο Σένκφεφελντ ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι του λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45΄. Κάτι που σημαίνει ότι στην θέση του μπήκε ο Αλεξανδρόπουλος.

Με αυτή την αλλαγή αλλάζει και πρόσωπα στην μεσοαμυντική γραμή, μιας και ο Βέλεθ γύρισε στόπερ και ο Νιάς αμυντικός χαφ, με τον Αλεξανδρόπουλο να έχει τον ρόλο που είχε και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως ακριβώς το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά που ο Παναθηναϊκός έπαιξε στο Φάληρο. Στις  21 Νοεμβρίου 2020, οι Πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 σε ένα ματς που ο Σένκεφελντ είχε γίνει πάλι αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο, με τον Αλεξανδρόπουλο να παίρνει τη θέση του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags