Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πάρτι τίτλου στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Απίθανες σκηνές με παίκτες - οπαδούς να πανηγυρίζουν (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-11 21:56:00

Πάρτι τίτλου στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Απίθανες σκηνές με παίκτες - οπαδούς να πανηγυρίζουν (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάρτι τίτλου στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Απίθανες σκηνές με παίκτες - οπαδούς να πανηγυρίζουν (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα κατακτούσαν το πρωτάθλημα, όμως όταν αυτό γίνεται και μαθηματικά και ειδικά αν γίνεται με ανατροπή και απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλό σου δεν γίνεται να μην το πανηγυρίσεις. Αυτό έγινε και μετά το ντέρμπι στο φαληρικό γήπεδο με τους παίκτες του Ολυμπιακού να γίνονται ένα κουβάρι, ενώ οι οπαδοί της ομάδας που ήταν στο γήπεδο έδιναν παλμό στο... πάρτι

Ολυμπιακός: Φιέστα πρωταθλήματος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, μιας και οι "ερυθρόλευκοι" κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο. Πρωταγωνιστές στο... πάρτι δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι εκτός από τους παίκτες της ομάδας, που με το σφύριγμα της λήξης έγιναν ένα... κουβάρι τραγουδώντας "campeones, campeones". Απίστευτη βέβαια είναι και η στιγμή που ο Βαλμπουενά και ο Χασάν με ένα καπνογόνο στο χέρι, τραγουδούσε.

Παράλληλα οι λιγοστοί οπαδοί που είχε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο, μετά το τέλος μπήκαν στο γήπεδο και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις φώναζαν συνθήματα με τους παίκτες των Πειραιωτών να απαντούν σε αυτά.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags