Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πού τον είχε "θάψει" ο Μπόλονι; - Αυτός πήγε να γυρίσει... μόνος του το ντέρμπι για τον ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-11 22:07:00

Πού τον είχε "θάψει" ο Μπόλονι; - Αυτός πήγε να γυρίσει... μόνος του το ντέρμπι για τον ΠΑΟ! (Vid)

Του Χρήστου Δημόπουλου
Πού τον είχε "θάψει" ο Μπόλονι; - Αυτός πήγε να γυρίσει... μόνος του το ντέρμπι για τον ΠΑΟ! (Vid)

Μπήκε στο ματς και "χόρεψε" την άμυνα του Ολυμπιακού. Αν δεν υπήρχε ο Ζοσέ Σα, θα είχε γίνει ο ήρωας της βραδιάς για το Τριφύλλι. Γιατί δεν τον χρησιμοποιεί πιο συχνά ο Μπόλονι;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Παρότι προηγήθηκε, ο Παναθηναϊκός έφυγε τελικά με άδεια χέρια από το «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα του Αχιλλέα Πούγγουρα, ωστόσο ο Σωκράτης Διούδης έκανε λάθη τα οποία κόστισαν και τα τρία γκολ των γηπεδούχων.

Ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πάντως που φάνηκε και μάλιστα σε λίγο χρονικό διάστημα, ήταν ο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο ως αλλαγή και πρόλαβε να… ανακατέψει την άμυνα του Ολυμπιακού. Έκανε δυνατό σουτ στο 86’ και κέρδισε κόρνερ από κόντρα πάνω σε παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ ένα λεπτό μετά «χόρεψε» τον Ανδρούτσο αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Σα.

Παρότι έχει ν’ αγωνιστεί καιρό, λόγω και της εξαιρετικής παρουσίας τελευταία του Κίκο Μακέντα, ο Καρλίτος φώναξε στο Φάληρο «παρών». Ειδικά για το δύσκολο πρόγραμμα που αναμένεται στη συνέχεια των πλέι-οφ και τη… μάχη για την Ευρώπη, ο Ίβηρας φορ θα χρειαστεί κι αυτός στον Λάζλο Μπόλονι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εφιαλτικό" βράδυ για Διούδη, "έσκασε" ο Μαουρίσιο - Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags