Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: Δηλώσεις... πρότυπο από Μπόλονι - Αυτό έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Ρουμάνο
| 2021-04-11 22:09:00

Δηλώσεις... πρότυπο από Μπόλονι - Αυτό έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Ρουμάνο

Sportdog Team
Δηλώσεις... πρότυπο από Μπόλονι - Αυτό έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Ρουμάνο

Μπορεί ο Λάζλο Μπόλονι να είδε την ομάδα του να μην μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως οι δηλώσεις του έδειξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Παράλληλα ανέλυσε το τι χρειαζόταν να γίνει για να μπορέσουν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το "Γ. Καραϊσκάκης"

Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: Καλύτερη εμφάνιση ήθελε από τους παίκτες του ο Ρουμάνος τεχνικός για να μπορέσουν οι Πράσινοι να φύγουν με αποτέλεσμα από το φαληρικό στάδιο, όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA, μετά την αναμέτρηση. Παράλληλα δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μια ατάκα που δεν έχουμε συνηθίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Θεωρώ ότι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα σήμερα. Σε κάποιες στιγμές κάναμε λάθη αλλά βεβαίως θα πρέπει αυτά να τα δούμε".

Για το τι δεν του άρεσε από το παιχνίδι: "Δεν θα ήθελα να μπω τώρα σε αναλύσεις και μάλιστα εν θερμώ. Έχει κερδίσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και το μόνο που θέλω να κάνω τώρα είναι να του δώσω συγχαρητήρια", είπε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το Ουλμπιακός - Παναθηναϊκός.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags