Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μόνο ο Μαρτίνς τον πίστευε - "Καθάρισε" πάλι ο Χασάν - Απίθανο πόσα κρίσιμα γκολ έχει βάλει! (Vid)
| 2021-04-11 22:08:00

Μόνο ο Μαρτίνς τον πίστευε - "Καθάρισε" πάλι ο Χασάν - Απίθανο πόσα κρίσιμα γκολ έχει βάλει! (Vid)

Sportdog Team
Μόνο ο Μαρτίνς τον πίστευε - "Καθάρισε" πάλι ο Χασάν - Απίθανο πόσα κρίσιμα γκολ έχει βάλει! (Vid)

Ο Αιγύπτιος άσος έχει ακούσει πάρα πολλά, όπως και ο προπονητής για την επιμονή να τον χρησιμοποιεί. Κι όμως, με σκληρή δουλειά και πάρα πολλά κρίσιμα γκολ, αποδεικνύει ότι είναι παίκτης... κομμένος και ραμμένος για τα μεγάλα ματς!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει το γκολ του Κίκο Μακέντα και να στεφθεί πρωταθλητής για 46η φορά, χάρη στον Αχμέντ Χασάν. Πρόκειται, όπως έχουμε αναφέρει ξανά για την αδυναμία του Πέδρο Μαρτίνς που έμεινε στην ομάδα με προσωπική του παρέμβαση και ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα αρεστός σε αρκετό κόσμο ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός. Μια παρέμβαση που δικαιώνει τον έμπειρο τεχνικό κάθε φορά που πατά στον αγωνιστικό χώρο. Εξάλλου, τη φετινή χρονιά σκοράρει ανά περίπου 90΄ και όποτε το κάνει... χτυπά σε κρίσιμα σημεία.

Ο Αιγύπτιος φορ έχει κρίνει αρκετά ματς την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και είναι ο νο1 ένας λόγος που ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ!.

Καταρχάς, είναι ο άνθρωπος που έστειλε τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα, μέσω της 3ης θέσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, χάρη στο γκολ που είχε βάλει ενάντια στην Μαρσέιγ, κάνοντας το 1-0 στις καθυστερήσεις.

Στεκόμενοι στην Ευρώπη ήταν και εκείνος που απέκλεισε... μόνος του την Αϊντχόφεν, χτυπώντας ξανά προς τη λήξη του ματς και ενώ η ομάδα του τα είχε βρει σκούρα μέχρι εκείνο το σημείο από τον Ζάχαβι και την παρέα του.



Πηγαίνοντας στο πρωτάθλημα έκρινε το 2-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος βάζοντας και τα 2 γκολ, ενώ είχε βάλει και το μόνο γκολ κόντρα στον ΠΑΣ στις καθυστερήσεις για την 17η αγωνιστική.

Ένα ακόμη προσωπικό του σόου ήταν πάλι κόντρα στον Απόλλωνα, αυτή τη φορά στη Ριζούπολη, για την 20η αγωνιστική όπου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο 3-1 με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Όσον αφορά το κύπελλο Ελλάδος, μίλησε και στο πρώτο ματς με τον Άρη στον Πειραιά, καθώς έβαλε και τα 2 γκολ του Ολυμπιακού για το τελικό 2-1, προτού δώσει την πρόκριση ο Μπουχαλάκης με την μαγική του ενέργεια στο Βικελίδης. Η συνέχεια έγινε στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΣ όπου έκανε το 1-1 με τρομερό γκολ, για να συνεχίσει... καυτός και σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό βάζοντας 2 γκολ! Ο Αιγύπτιος μπήκε ως... αναγκαστική αλλαγή στην θέση του Μπα, σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 72΄, δείχνοντας πως δεν συγχωρεί τα αντίπαλα λάθη. Πραγματικά ασταμάτητος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Επιστροφή" Σα, τρομερός Ανδρούτσος - Άλλαξε το ματς ο Καμαρά - Δεν... τράβηξε ο Φορτούνης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags