Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Βαρούχας: "Πολλά λάθη στο Καραϊσκάκη - Πέναλτι και κόκκινη για ΑΕΚ - Μεγάλο λάθος στο Αστέρας-ΠΑΟΚ"
| 2021-04-11 23:25:00

Βαρούχας: "Πολλά λάθη στο Καραϊσκάκη - Πέναλτι και κόκκινη για ΑΕΚ - Μεγάλο λάθος στο Αστέρας-ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Βαρούχας: "Πολλά λάθη στο Καραϊσκάκη - Πέναλτι και κόκκινη για ΑΕΚ - Μεγάλο λάθος στο Αστέρας-ΠΑΟΚ"

Σχολιασμός των επίμαχων φάσεων και ΒΙΝΤΕΟ με όσα έγιναν. Ο καθηγητής διαιτησίας πήρε ξεκάθαρη θέση για όσα έγιναν στα τρία παιχνίδια των πλέι οφ και παρουσίασε στην εκπομπή της ΕΡΤ, τα πολλά λάθη που έκαναν οι διαιτητές.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πάρα πολλά διαιτητικά λάθη σημειώθηκαν στα τρία παιχνίδια των πλέι οφ της Superleague την Κυριακή, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Σχολιάζοντας αρχικά τις επίμαχες φάσεις από το Γ. Καραϊσκάκης, τόνισε πως περίμενε καλύτερη διαιτησία και σημείωσε πως έγιναν πολλά λάθη και ότι χωρίς VAR κανείς δεν ξέρει τι θα είχε γίνει!

Αρχικά, για το γκολ του Ολυμπιακού που δεν μέτρησε στο 0-0, τόνισε πως ο Φορτούνης είναι σε θέση οφσάιντ και σωστά ακυρώθηκε από το VAR, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως είναι σωστό το πέναλτι για το 0-1 του Παναθηναϊκού πάλι με VAR, όμως λανθασμένα πήρε κίτρινη κάρτα ο Σεμέδο, αφού πήγε για την μπάλα και όχι για τον παίκτη.

Από εκεί και πέρα, για το πέναλτι που ζήτησε ο Φορτούνης, ανέφερε ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ και για το ακυρωθέν γκολ του Χασάν με το ματς στο 1-1, ότι σωστά δεν το μέτρησαν από το VAR, καθώς ο Αιγύπτιος φορ κάνει φάουλ στον Διούδη.

Για την κόκκινη του Πούγγουρα τόνισε πως υπάρχει παράβαση, καθώς έβαλε το χέρι του και σωστά είναι κίτρινη κάρτα, ενώ για την πρώτη κάρτα του Πράσινου άσου, σημείωσε πως είχε… αρπαχτεί με τον Ελ Αραμπί και σωστά την πήρε. Για το γκολ του Χασάν σχολίασε πως δεν υπήρξε παράβαση και ότι ήταν άστοχη έξοδος του Διούδη.

 

Για το Άρης – ΑΕΚ:

Σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις από το Άρης – ΑΕΚ (1-3 με δύο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους) δικαίωσε απόλυτα τον διαιτητή για τις αποφάσεις του, με μία μόνο εξαίρεση. Χαρακτήρισε σωστά και τα δύο πέναλτι υπέρ της Ένωσης και συμπλήρωσε πως στο δεύτερο θα έπρεπε να δει κόκκινη ο Ρόουζ, για χτύπημα σε αντίπαλο, το οποίο χαρακτήρισε αψυχολόγητο. Επίσης, σημείωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι στον Μπερτόλιο, αφού… βουτάει και προσπαθεί να το πάρει.

Για το Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Τέλος, για το παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, ο Βαρούχας ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως ο Κρέσπο χτύπησε την μπάλα με το χέρι, δεν ήταν σε φυσική θέση και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Επίσης, σημείωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι στο δεύτερο μαρκάρισμα του Κρέσπο με τα χέρια εντός περιοχής στο πρώτο ημίχρονο στον Ριέρα.

 

Τέλος, για το πέναλτι που ζήτησε ο Δικέφαλος στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το 1-1, σχολίασε πως δεν υπήρχε χέρι, αφού η μπάλα χτύπησε στο χέρι που ήταν κολλημένο στο σώμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags