Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τραυματίας αστυνομικός στο ντέρμπι - Επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού - Τι έγινε με Καραπαπά
| 2021-04-11 23:10:00

Τραυματίας αστυνομικός στο ντέρμπι - Επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού - Τι έγινε με Καραπαπά

Sportdog Team
Τραυματίας αστυνομικός στο ντέρμπι - Επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού - Τι έγινε με Καραπαπά

Πώς και γιατί ξέφυγε η κατάσταση και τι συνέβη στο ημίχρονο της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Γ. Καραϊσκάκης. Η... παρέμβαση των Καραπαπά και Τοροσίδη και οι πληροφορίες για τον τραυματία.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός:  Στο ντέρμπι του Φαλήρου υπήρχαν και παρατράγουδα. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκαν επεισόδια και συμπλοκές, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στο μάτι! Μεταφέρθηκαν άμεσα  στ' αποδυτήρια και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες!

Δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς ούτε η τελευταία που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Το συγκεκριμένο συμβάν προκαλεί όμως απορίες, γιατί (υποτίθεται) ότι τα γήπεδα είναι κλειστά για τους φιλάθλους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά των ανθρώπων του Ολυμπιακού και όπως ανέφερε η ΕΡΤ, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου οι Καραπαπάς και Τοροσίδης μετέβησαν στα επίσημα, θέλοντας να ηρεμήσουν την κατάσταση, κάτι που συνέβη, καθώς όλα κύλησαν ήσυχα στη συνέχεια του ματς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags