Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Έτοιμος για το 3-peat ο Μαρτίνς - Η ατάκα για τον κόσμο που... μαρτυρά το μέλλον
| 2021-04-11 23:35:00

Έτοιμος για το 3-peat ο Μαρτίνς - Η ατάκα για τον κόσμο που... μαρτυρά το μέλλον

Έτοιμος για το 3-peat ο Μαρτίνς - Η ατάκα για τον κόσμο που... μαρτυρά το μέλλον

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευχαριστημένος κανένας στον Ολυμπιακό από τον Πορτογάλο τεχνικό και αυτό το έδειξε στην συνέντευξη τύπου. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου και αναφέρθηκε τόσο στο κίνητρο της ομάδας για να κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα, αλλά και στην ευχή του για τη νέα χρονιά, που δεν είναι άλλος από το να το πανηγυρίσει με τους φίλους της ομάδας

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στόχο το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα έβαλε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα τόνισε ότι του χρόνου θέλει να πανηγυρίσει το  πρωτάθλημα στο γήπεδο μαζί με τον κόσμο και της ομάδας, κάτι που δεν έχει ζήσει ποτέ.

"Για το πως φαντάζεται τον Ολυμπιακό έναν χρόνο μετά: «Να κατακτούμε έναν τίτλο σε ένα γήπεδο γεμάτο φιλάθλους. Αυτό που θέλουμε είναι οι ζωές μας να επανέλθουν στην κανονικότητα".

Για το αν το μυστικό της ομάδας και τον MVP: "Πραγματικά είχαμε πει το ίδιο και πέρυσι. Πως MVP είναι η ομάδα. Μία ομάδα ενωμένη. Μία ενωμένη οικογένεια. Παίζουμε και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον και έχουμε κάνει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή".

Για το ότι βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός: "Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουμε κάνει πολλά πέναλτι. Όμως αυτό συμβαίνει γιατί παίζουμε ψηλά και με πίεση. Αυτό αρέσει στους φιλάθλους μας και δεν θα το αλλάξουμε. Ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα και την ποιότητα να γυρνάει τα αποτελέσματα".

Για το κίνητρο ενόψει της συνέχειας: "Πάντα υπάρχει γιατί πάντα θέλουμε να δίνουμε καλή εικόνα και να προσφέρουμε θέαμα. Το ότι πήραμε τον τίτλο επτά αγωνιστικές πριν το τέλος δείχνει την ποιότητα. Όμως όποιος παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει να σέβεται και να τιμάει τη φανέλα. Έχουμε το κίνητρο να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από πέρυσι", είπε ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags