Facebook Pixel Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Κατέρριψε το ρεκόρ που είχε η ομάδα του Μάρκο Σίλβα την σεζόν 2015-16
| 2021-04-12 09:03:00

O Μαρτίνς νίκησε τον Σίλβα! Κατέρριψε ρεκόρ ο Ολυμπιακός από τη σεζόν 2015-16

Sportdog Team
O Μαρτίνς νίκησε τον Σίλβα! Κατέρριψε ρεκόρ ο Ολυμπιακός από τη σεζόν 2015-16

Η επιτυχία είναι ξεχωριστή για την ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού.

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Κατέρριψε το ρεκόρ που είχε η ομάδα του Μάρκο Σίλβα την σεζόν 2015-16

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 στο Καραϊσκάκη του Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και πανηγύρισε την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας του πανηγυρίζει από χτες ο Ολυμπιακός,

Η επιτυχία είναι ξεχωριστή για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ που είχε εκείνη του Μάρκο Σίλβα, την σεζόν 2015-16, η οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στις 28 Φεβρουαρίου κι ενώ απέμεναν έξι παιχνίδια για την λήξη της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός εκείνη τη σεζόν τερμάτισε πρώτος με 30 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ένα απίστευτο ρεκόρ, στον συγκεκριμένο τομέα. Τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν 22 βαθμούς από τον δεύτερο Άρη και στα επτά παιχνίδια που απομένουν δεν αποκλείεται να καταρρίψουν και το συγκεκριμένο ρεκόρ.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παναθηναϊκός του Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε κατακτήσει την σεζόν 1994-95 και μαθηματικά το πρωτάθλημα έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε σε ένα πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών, ενώ η ομάδα του Μίτσελ είχε πάρει τον τίτλο πέντε στροφές πριν από το τέλος επίσης σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags