Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μίλαν Ράσταβατς: Δηλώσεις... βόμβα από Ράσταβατς - Οι ατάκες για Γκαρσία, ΠΑΟΚ και Τζόλη που θα συζητηθούν
| 2021-04-12 14:03:00

Δηλώσεις... βόμβα από Ράσταβατς - Οι ατάκες για Γκαρσία, ΠΑΟΚ και Τζόλη που θα συζητηθούν

Sportdog Team
Δηλώσεις... βόμβα από Ράσταβατς - Οι ατάκες για Γκαρσία, ΠΑΟΚ και Τζόλη που θα συζητηθούν

Ο Αστέρας Τρίπολης για ακόμα ένα παιχνίδι δεν ηττήθηκε από τον "δικέφαλο του Βορρά" δυσκολεύοντας τη ζωή του προπονητή του ΠΑΟΚ για έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Ο τεχνικός των Αρκάδων φιλοξενήθηκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης όπου μίλησε τόσο για τον Ουρουγουανό τεχνικό και τα αποτελέσματα που έχει, αλλά και για το Τζόλη

ΠΑΟΚ - Μίλαν Ράσταβατς: Στο Metropolis 95.5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, μια μόλις μέρα μετά την ισοπαλία της ομάδας του με τον "δικέφαλο του Βορρά". Ο Σέρβος προπονητής μίλησε τόσο για την αναμέτρηση της Κυριακής (11/4), αλλά και για την δουλειά του Γκαρσία, τη μάχη της δεύτερης θέσης και για τον Χρήστο Τζόλη.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αστέρα: "Εχω συμφωνήσει με τον Αστέρα για τα επόμενα 2 χρόνια, είμαστε ικανοποιημένοι όλοι και μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί".

Για το 1-1 με τον ΠΑΟΚ: "Είναι δίκαιο αποτέλεσμα, καθρεπτίζει την πραγματικότητα του αγώνα. Παίξαμε δυνατά, είχαμε ευκαιρίες, καταφέραμε να αντέξουμε. Ολες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, όπως και ο ΠΑΟΚ. Είναι πιο χαλαρός από το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μπορεί να βελτιωθεί και να παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον καλή επιτυχία πριν το παιχνίδι. Πάντα είμαι στο πλευρό των προπονητών, αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Ο Γκαρσία προσπαθεί να βάλει δικά του πράγματα στην ομάδα, να περάσει δικά του στοιχεία, δουλεύει πολύ αλλά είναι φανερό πως τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν".

Για τον Τζόλη: "Ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά από την περσινή χρονιά κιόλας, μην ξεχνάτε πως είναι μικρός στην ηλικία, φορτώθηκαν όλα πάνω του, έκανε μια σούπερ παρουσία στην αρχή. Στον αθλητισμό μετά την φόρμα, κάνεις μια μικρή κοιλιά, μπορεί να είναι κουρασμένος. Είναι πάντως ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής".

Για τη μάχη της 2ης θέσης: "Είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δίνουν μια τέτοια μάχη. Δεν υπάρχει φαβορί. Δεν ξέρουμε αν σημαίνει κάτι για τον Αρη η ήττα από την ΑΕΚ. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει να είναι μπροστά αφού σκόνταψε στο χθεσινό παιχνίδι", είπε ο Μίλαν Ράσταβατς μια μέρα μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags