Facebook Pixel Χαβιέ Ματίγια - Άρης: Για αυτό... απασφάλισε ο Ματίγια μετά το Άρης - ΑΕΚ - Όλη η αλήθεια εδώ
| 2021-04-12 14:10:00

Για αυτό... απασφάλισε ο Ματίγια μετά το Άρης - ΑΕΚ - Όλη η αλήθεια εδώ

Sportdog Team
Για αυτό... απασφάλισε ο Ματίγια μετά το Άρης - ΑΕΚ - Όλη η αλήθεια εδώ

Ο Ισπανός ήταν έξαλλος μετά το τέλος της ομάδας του με την Ένωση στο "Κλ. Βικελίδης" το απόγευμα της Κυριακής και αν δεν υπήρχαν οι πιο... ψύχραιμοι το γήπεδο θα γινόταν ροντέο. Φαίνεται ότι όμως ότι ο Ματίγια δεν είχε απόλυτα άδικο για την... έκρηξή του

Χαβιέ Ματίγια - Άρης: "Έκρηξη" υπήρξε μετά το τέλος το αγώνα μεταξύ των Κιτρίνων και της ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής με τον Ισπανό... πρωταγωνιστή. Ο λόγος ήταν ότι παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης επέστρεψε μετά από απουσία μεγάλης διάρκειας και η πρόκληση του Σιμάνσκι τον έβγαλε από τα... ρούχα του.

Η αιτία φαίνεται να ήταν η συμπεριφορά των παικτών της Ένωσης σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατά κύριο λόγο των Ανσαριφάρντ, Μάνταλου, αλλά και του Πολωνού. Ο τελευταίος μάλιστα του έδωσε και την... αφορμή που έψαχνε καθώς μετά το τέλος του αγώνα γύρισε και έκανε χειρονομίες, όχι άκομψες, στον κόσμο που ήταν στις εξέδρες του "Κλ. Βικελίδης".

Τότε ο Χαβιέ Ματίγια του ζήτησε τον λόγο με τον Σιμάνσκι, όμως να φεύγει για τα αποδυτήρια, κάτι όμως που δεν έκανε τα επεισόδια να μην συνεχιστούν μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Άρης και της ΑΕΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags