Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δεν βγήκε το ρίσκο του Μπόλονι - Έτσι... την πάτησε στο Καραϊσκάκη - "Δώρο" στον Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-12 17:20:00

Δεν βγήκε το ρίσκο του Μπόλονι - Έτσι... την πάτησε στο Καραϊσκάκη - "Δώρο" στον Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν βγήκε το ρίσκο του Μπόλονι - Έτσι... την πάτησε στο Καραϊσκάκη - "Δώρο" στον Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το λάθος του Ρουμάνου τεχνικού που πλήρωσαν οι Πράσινοι και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι Ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς. Το "πείραμα" του Μπόλονι δεν βγήκε κόντρα στον Ολυμπιακό, κάτι που αποδείχθηκε πλήρως στο δεύτερο ημίχρονο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σε μία προσπάθεια να κάνει πιο αμυντικογενή τον άξονα της ομάδας του, ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε στο Φάληρο ως βασικό αμυντικό χαφ δίπλα στον Νιάς τον Βέλεθ. Ο Ισπανός στόπερ ανταποκρίθηκε αξιοπρεπώς και στον ρόλο του μέσου προς τα τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου, όταν η λειψανδρία του Παναθηναϊκού στα χαφ ανάγκασε τον Ρουμάνο τεχνικό να βρει άλλες λύσεις εκεί. Και με την περίπτωση του Ίβηρα δικαιώθηκε.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως, φάνηκε ότι ο Βέλεθ δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Λίγο το γεγονός ότι προέρχεται από τραυματισμό, λίγο ότι ο άξονας των Πειραιωτών είναι ο καλύτερος του πρωταθλήματος, δεν μπόρεσε να κάνει ένα παιχνίδι όπως αυτά που τον είχαμε συνηθίσει στα χαφ.

Αυτό αποδείχθηκε ακόμα περισσότερο όταν πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο ο Αλεξανδρόπουλος, που προσπάθησε να κρατήσει περισσότερο μπάλα και να διανύσει μέτρα με αυτήν στα πόδια. Μάλιστα με την οπισθοχώρηση του στο κέντρο της άμυνας, ο Βέλεθ ήταν στην επανάληψη αισθητά βελτιωμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Διούδης; Γι’ αυτό "τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό μετά το ντέρμπι - Με ποιον τα... πήραν! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags