Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Προβληματισμός Μπόλονι εν όψει... τελικού με Άρη - Τι γίνεται με Νιάς και Σένκεφελντ
| 2021-04-12 19:56:00

Προβληματισμός Μπόλονι εν όψει... τελικού με Άρη - Τι γίνεται με Νιάς και Σένκεφελντ

Sportdog Team
Προβληματισμός Μπόλονι εν όψει... τελικού με Άρη - Τι γίνεται με Νιάς και Σένκεφελντ

Μετά την ήττα στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό οι πάντες στον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, που κατά πολύ θα κρίνει αν οι Πράσινοι θα συνεχίσουν να έχουν πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη

Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Στο όριο θα κριθεί η συμμετοχή του Ολλανδού στόπερ στον... τελικό με τον Άρη την Κυριακή (18/4) για την τέταρτη αγωνιστική της Super League. Πιο συγκεκριμένα ο κεντρικός αμυντικός των Πρασίνων αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πιθανότητες να δώσει το παρών στον αγώνα με τους Κίτρινους δεν είναι πολλές, αν και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, όπου θα φανεί αν έχει υποστεί τράβηγμα ή πρόκειται για μία απλή σύσπαση.

Σε αντίθεση με τον Μπαρτ Σένκεφελντ τα νέα για τον Σεχ Νιάς είναι καλύτερα, μιας και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τον καρπό οτυ χεριού του και όλα δείχνουν ότι θα τον έχει διαθέσιμο ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα της Λεωφόρου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags