Facebook Pixel Superleague: Θρίλερ στα πλέι οφ - Ντέρμπι-φωτιά, γιατί "τρέμει" η ΑΕΚ - Το αβαντάζ Παναθηναϊκού λόγω... Ολυμπιακού!
| 2021-04-12 18:15:00

Θρίλερ στα πλέι οφ - Ντέρμπι-φωτιά, γιατί "τρέμει" η ΑΕΚ - Το αβαντάζ ΠΑΟ λόγω... Ολυμπιακού!

Θρίλερ στα πλέι οφ - Ντέρμπι-φωτιά, γιατί "τρέμει" η ΑΕΚ - Το αβαντάζ ΠΑΟ λόγω... Ολυμπιακού!

Τα σενάρια για τα πλέι οφ της Superleague στις επτά αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωσή τους. Οι "ισχυροί", ποιοι είναι με την... πλάτη στον τοίχο και η ομάδα που έχει κάνει μεγάλες ζημιές.

Superleague: Ακόμα πιο αμφίρροπη έκανε τη μάχη για την Ευρώπη η ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Superleague. Η ΑΕΚ κέρδισε τον Άρη στο Χαριλάου και έπιασε στην τρίτη θέση τον ΠΑΟΚ, με την ήττα του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» να φέρνει την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στο -2 από το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αν κάποιος μπορεί να αισθάνεται χαμένος αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα ο Άρης. Από εκεί που οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν άνετοι και με..  αέρα στην δεύτερη θέση, πλέον βλέπουν τους διώκτες τους μόλις στο -3. Τη στιγμή, μάλιστα, που το σύνολο του Άκη Μάντζιου έχει να αντιμετωπίσει δύο φορές τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ εκτός στο ΟΑΚΑ, καθώς και τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Τώρα που μιλήσαμε για τους Αρκάδες, είναι ξεκάθαρο ότι εκείνοι θ' αποτελέσουν τον ρυθμιστή των πλέι-οφ. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα χωρίς άγχος, που μέχρι στιγμής έχει κόψει συνολικά 4 βαθμούς από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Αν κάνει το ίδιο και απέναντι στην ΑΕΚ, τότε θα έχει στερήσει βαθμούς σχεδόν σε όλους τους βασικούς διεκδικητές της Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός από μεριάς του μπορεί να έφυγε χαμένος από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ωστόσο δεν πρόκειται για μια έδρα που θα περάσουν πολλοί. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να ορίζουν την τύχη τους, καθώς αν κερδίσουν ΑΕΚ, Άρη και Αστέρα στη Λεωφόρο, δύσκολα θα μείνουν εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Ακόμα και τον Ολυμπιακό, τον υποδέχονται εντός έδρας στον δεύτερο γύρο και μάλιστα, όντας ως πρωταθλητές βαθμολογικά αδιάφοροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σύνδρομο ηγετήτιδας ο "ματσό" Διούδης - Άμυνα αλάνας ο ΠΑΟΚ - Δεν φταίει ο Ουάρντα, αλλά ο Πάμπλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags