Facebook Pixel Απίστευτη ιστορία στη Γερμανία - Τεράστιο ταλέντο κατηγορείται από την κοπέλα του - Τι έκανε
| 2021-04-12 22:35:00

Απίστευτη ιστορία στη Γερμανία - Τεράστιο ταλέντο κατηγορείται από την κοπέλα του - Τι έκανε

Sportdog Team
Απίστευτη ιστορία στη Γερμανία - Τεράστιο ταλέντο κατηγορείται από την κοπέλα του - Τι έκανε

Μπορεί ο συγκεκριμένος να είναι ένας από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει δει ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως οι τελευταίες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν πολλά για τον χαρακτήρα του

Γιουσουφά Μουκόκο: Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς η γερμανική αστυνομία εξετάζει καταγγελία για το ποδοσφαιρικό... θαύμα της Ντόρτμουντ. Συγκεκριμένα ο 16χρονος φέρεται να κλείδωσε την 23 ετών πρώην κοπέλα του στο διαμέρισμά του παρά την θέλησή της.

Ο νεαρός επιθετικός, που δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού, είχε μια πολύ έντονη διαμάχη με την κοπέλα του πριν παέι στις εγκαταστάσεις της ομάδας του, κι έτσι αποφάσισε να την κλειδώσει και να φύγει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "La Gazzetta dello Sport", εκείνη τηλεφώνησε στην αστυνομία που πήγε και άνοιξε την πόρτα. Μέχρι ώρας δεν έχει απαγγελθεί καταγγελία ενάντια της Ντόρτμουντ, όμως η γερμανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Ο Γιουσουφά Μουκοκό, που είναι ο νεότερος που αγωνίστηκε με την Ντόρτμουντ σε Bundesliga και Champions League, αν και θα έπρεπε να μένει στα δωμάτια που διαθέτει η ομάδα, είχε ζητήσει τόσο από τους Βεσταφαλούς, όσο και από την οικογένειά του να μένει μόνος του.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags