Facebook Pixel Ολυμπιακός: Περιμένει Μαρτίνς για να τα... σκάσει ο Μαρινάκης - "Χτυπάει" εξτρέμ με 5 εκατομμύρια - Όνομα-έκπληξη!
| 2021-04-12 23:32:00

Περιμένει Μαρτίνς για να τα... σκάσει ο Μαρινάκης - "Χτυπάει" εξτρέμ με 5 "μύρια" - Όνομα-έκπληξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Περιμένει Μαρτίνς για να τα... σκάσει ο Μαρινάκης - "Χτυπάει" εξτρέμ με 5 "μύρια" - Όνομα-έκπληξη!

Ποιος "παίζει" δυνατά στα υπ'όψιν του Πέδρο Μαρτίνς και τι προσδοκά ο Πορτογάλος τεχνικός για να... ανάψει το πράσινο φως. "Χοντρό" παιχνίδι με μεγάλη ομάδα του εξωτερικού και τρελά λεφτά. Θα γίνει η έκπληξη;

Ολυμπιακός: Ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη του Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι της Κυριακής ήταν ο Μπρούμα, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και κατάφερε να δώσει άλλη πνοή στον Ολυμπιακό, μοιράζοντας την ασίστ στον Χασάν για το 2-1, ενώ διαμόρφωσε και το τελικό 3-1!

Πρόκειται για μια εκ των περιπτώσεων που έχουν προβληματίσει αρκετά τη φετινή χρονιά τον έμπειρο κόουτς, διότι δεν έχει μπορέσει να πάρει απόδοση ανάλογη των χρημάτων που... κοστίζει.

Όσοι νομίζουν ότι είναι... φθηνός ως δανεικός, κάνουν μεγάλο λάθος.  Από τον Οκτώβριο μέχρι και την ολοκλήρωση του δανεισμού του, ο Μπρούμα θα πάρει από το ταμείο των Πειραιωτών 1,2 εκατ. ευρώ.

Ποσό αρκετά υψηλό για έναν παίκτη που θα έχει την ευκαιρία στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος και του κυπέλλου να δείξει ότι αξίζει και μια δεύτερη ευκαιρία. Βέβαια το περασμένο καλοκαίρι οι Ολλανδοί αξίωναν 6.5 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσουν, ωστόσο ακόμη και εάν ο Μαρτίνς εισηγηθεί την παραμονή του, δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να καταθέσει πρόταση μεγαλύτερη από 5 εκατ. ευρώ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει… μεγάλη αποχώρηση από Ολυμπιακό - Θέλει Γκάρι Ροντρίγκες - Οι πρώτες αλλαγές στο ρόστερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags