Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν: Κίνηση-ματ Σαββίδη - Έτσι κρατάει Μπαμπά στον ΠΑΟΚ - Οι όροι, ο δανεισμός και το "ενοίκιο"
| 2021-04-13 10:35:00

Κίνηση-ματ Σαββίδη - Έτσι κρατάει Μπαμπά στον ΠΑΟΚ - Οι όροι, ο δανεισμός και το "ενοίκιο"

Sportdog Team
Κίνηση-ματ Σαββίδη - Έτσι κρατάει Μπαμπά στον ΠΑΟΚ - Οι όροι, ο δανεισμός και το "ενοίκιο"

Να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν και τη νέα σεζόν θέλει ο Δικέφαλος του Βορρά.

ΠΑΟΚ - Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν: Μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γκανέζος μπακ μίλησε για το μέλλον του και σήμερα η "Live Sport" παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Μπαμπά αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Τσέλσι με συγκεκριμένους όρους. Αρχικά, ο δανεισμός του είναι για πέντε μήνες μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, με τον Δικέφαλο να μην πληρώνει "ενοίκιο" στους Άγγλους που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

Οψιόν αγοράς στη συμφωνία δεν υπάρχει, όμως προβλέπεται πως αν ο ΠΑΟΚ και ο Μπαμπά επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους αυτό μπορεί να συμβεί με νέο δανεισμό. Για αυτό τον λόγο είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Αφρικανός οπισθοφύλακας μέχρι το 2023 με τους Λονδρέζους.

Πάντως, από το περιβάλλον του παίκτη εκείνο που προκύπτει είναι πως είναι πολύ νωρίς να συζητήσουν τέτοια ενδεχόμενα, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η χρονιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags