Facebook Pixel Άρης - Γιώργος Χατζάρας: Επικές ατάκες Χατζάρα για τον φετινό Άρη - "Είναι ελατήριο..." - "Με την Τρίπολη ήταν προβληματικός..."
| 2021-04-14 01:30:00

Επικές ατάκες Χατζάρα για τον φετινό Άρη - "Είναι ελατήριο..." - "Με την Τρίπολη ήταν προβληματικός..."

Sportdog Team
Επικές ατάκες Χατζάρα για τον φετινό Άρη - "Είναι ελατήριο..." - "Με την Τρίπολη ήταν προβληματικός..."

Συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έδωσε ο πρώην τεχνικός ων Κίτρινων, όπου μίλησε για την φετινή εικόνα της ομάδας με απίστευτους χαρακτηρισμούς. Παράλληλα μίλησε και για τα προβλήματα που υπάρχουν με τα πλαστά δελτία στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

Άρης - Γιώργος Χατζάρας: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα", στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 μίλησε ο έμπειρος τεχνικός. Ο παλιός προπονητής των Κιτρίνων αναφέρθηκε στην βαριά ήττα από την ΑΕΚ, αλλά και το πως πιστεύει ότι θα αντιδράσουν οι παίκτες του Άκη Μάντζιου στη συνέχεια.

Για τα πλαστά δελτία στην ΕΠΟ:
"Γελάω γιατί παλιά στη Ζάκυνθο είχε καμιά 40 τυφλούς ταξιτζήδες. Γίνεται αυτό; Κάτι γίνεται εκεί. Αυτά που είναι πλαστά δελτία θα είναι αλλοδαποί για να πάρουν παραμονή πιστεύω. Είναι πρωτοφανές, τι να πούμε, δεν υπάρχει λογική".

Για τον Άρη, αν θεωρεί ότι η ομάδα έκανε κοιλιά κι αν μπορεί να σηκωθεί:
"Πολύ σωστά. Με προβλημάτισαν οι ήττες που έγιναν δύο με την ΑΕΚ, μια στην κανονική διάρκεια και μια τώρα και μια με τον Παναθηναϊκό. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Στο πρώτο ημίχρονο με την Τρίπολη ήταν προβληματικός ο Άρης. Από τα χειρότερα ημίχρονα. Ο Άρης είναι μια δομημένη ομάδα τριών γραμμών. Στην άμυνα είναι καλός, στο κέντρο πάρα πολύ καλός, στην επίθεση είναι προβληματικός για μια ομάδα που θέλει να χτυπήσει τίτλο ή τη 2η θέση. Εκεί είναι το πρόβλημα του Άρη. Μπροστά. Δίνουν πολλά σε κάθε ματς όλες οι άλλες γραμμές. Αν είχε το εύκολο γκολ η ομάδα θα ήταν καλύτερο για όλες τις γραμμές. Σε βάθος παιχνιδιών επιβαρύνεται η ομάδα έτσι".

Για την αντίδραση του Άρη:
"Όταν τρως ένα πατατράκ συσπειρώνεσαι, φτάνεις στον πάτο και εκτινάσσεσαι. Σαν ελατήριο. Ίσως με τον Παναθηναϊκό το δούμε αυτό. Πριν από το ματς η ΑΕΚ ήταν η χειρότερη των τελευταίων χρόνων και ο Άρης ήταν στα καλά του. Περίμενε μια ΑΕΚ σκοτωμένη με πατερίτσες. Το ματς ήρθε τούμπα. 0-3 ημίχρονο είναι κάτι φοβερό. Δεν το περίμενε ο Άρης. Θεωρώ ότι σφίγγεσαι σαν ομάδα μαζεύεσαι και αντιδράς. Θα βγάλει αντίδραση ο Άρης", είπε ο Γιώργος Χατζάρας.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags