Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Κίνηση-ματ από ΕΠΟ: Εκεί θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου - Ποια μεγάλη ομάδα θα... φωνάζει;
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-14 12:12:00

Κίνηση-ματ από ΕΠΟ: Εκεί θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου - Ποια μεγάλη ομάδα θα... φωνάζει;

Του Ηλία Λιβάνιου
Κίνηση-ματ από ΕΠΟ: Εκεί θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου - Ποια μεγάλη ομάδα θα... φωνάζει;

Τα τελευταία χρόνια γίνεται το «έλα να δεις» με τους τελικούς του κυπέλλου. Δύο είναι τα σημεία τριβής που προκαλούν μεγάλους «καβγάδες» μεταξύ των μεγάλων ομάδων: Η ημερομηνία και το γήπεδο διεξαγωγής του.

Κύπελλο Ελλάδας: Την περασμένη σεζόν για τελικό ακούγαμε και τελικό δεν βλέπαμε. Είχε οριστεί στη Ριζούπολη, «έπαιζε» το ΟΑΚΑ και τελικά διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου στις 12 Σεπτεμβρίου με νικητή τον Ολυμπιακό (1-0 την ΑΕΚ).

Για να μην επαναληφθεί η ίδια ροκ κατάσταση και στην τρέχουσα σεζόν, η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε νωρίς νωρίς ότι ο τελικός κυπέλλου της περιόδου 2020-2021 θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα στην εβδομάδα από τη περίληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση, εγκατάσταση και λειτουργία ηλεκτρονικών πινακίδων διαφημιστικών προβολών, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2021. Σε αυτήν αναφέρεται ότι:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), τριτοβάθμιο αθλητικό σωματείο που εδρεύει στην Αθήνα Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000), προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει τα ανάλογα μέσα και τεχνογνωσία, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα, να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη μίσθωση, εγκατάσταση και λειτουργία στην πρώτη και μοναδική σειρά, ηλεκτρονικών πινακίδων διαφημιστικών προβολών τύπου LED/SMD ελάχιστου μήκους 240 - 260 μέτρων, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2021, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου 2021 στο ΟΑΚΑ.

Η Ε.Π.Ο. καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 14η Μαΐου 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00.

Οι αναλυτικοί όροι της πρόσκλησης χορηγούνται από τα γραφεία της Ε.Π.Ο. – Υπηρεσία Πρωτοκόλλου Πάρκο Γουδή 11510 Αθήνα τηλ. 210 9306000, κατά τις εργάσιμες ώρες».

Οπότε ο τελικός διεξάγεται στο ΟΑΚΑ στις 22 Μαϊού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags