Facebook Pixel Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: Απίστευτο σκάνδαλο με Ζλάταν - Κινδυνεύει με τριετή αποκλεισμό - Είδηση που αφορά και την Ελλάδα!
| 2021-04-14 15:01:00

Απίστευτο σκάνδαλο με Ζλάταν - Κινδυνεύει με τριετή αποκλεισμό - Είδηση που αφορά και την Ελλάδα!

Sportdog Team
Απίστευτο σκάνδαλο με Ζλάταν - Κινδυνεύει με τριετή αποκλεισμό - Είδηση που αφορά και την Ελλάδα!

Σε περιπέτειες έχει μπει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς μετά την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο είναι ο Σουηδός αστέρας της Μίλαν, καθώς όπως αναφέρει η σουηδική "Aftonbladet", παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA, η οποία απαγορεύει στους παίκτες να έχουν οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρείες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 39χρονος Ζλάταν έχει ακόμα το 10% των μετοχών της μαλτέζικης Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard, κάτι που απαγορεύεται ρητά.

Μάλιστα, φαίνεται πως αυτός ήταν και ο κύριος λόγος για τον οποίο ο Σουηδός επιθετικός δεν μπορούσε να επιστρέψει στην εθνική του για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, αφού και τότε ήταν μέτοχος και βασικό διαφημιστικό icon της Bethard.

Αυτή η εξέλιξη μόνο καλή δεν είναι για τον Ζλάταν, ο οποίος έπαιξε στα πρώτα δύο ματς της Σουηδίας στα προκριματικά κόντρα σε Γεωργία και Κόσοβο και κινδυνεύει με πρόστιμο 100.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού τριών ετών από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα!

Με τιμωρία απειλείται και η εθνική ομάδα του "Ίμπρα", καθώς γίνεται λόγος ακόμα και για το ενδεχόμενο μηδενισμού, κάτι που αφορά και την Εθνική Ελλάδας, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους Σουηδούς.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags