Facebook Pixel Άρης: Νέο... σοκ τραυματισμού στον Άρη - Μαζεύονται πολλά προβλήματα εν όψει ΠΑΟ
| 2021-04-14 18:34:00

Νέο... σοκ τραυματισμού στον Άρη - Μαζεύονται πολλά προβλήματα εν όψει ΠΑΟ

Sportdog Team
Νέο... σοκ τραυματισμού στον Άρη - Μαζεύονται πολλά προβλήματα εν όψει ΠΑΟ

Χωρίς τέλος φαίνονται ότι είναι τα προβλήματα τραυματισμών στους Κίτρινους, μιας και μετά τους Μπρούνο και Μπρούνο Γκάμα, είδαν κι άλλο βασικότατο ποδοσφαιριστή να μπαίνει στα... πιτς. Πλέον ο Άκης Μάντζιος εκτός από την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχει να διαχειριστεί και τα προβλήματα των απουσιών που φαίνεται να μαζεύονται πολλοί

Άρης - Δημήτρης Μάνος: Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής (18/4) με τον Παναθηναϊκό, για την τέταρτη αγωνιστική των play off της Super League, όμως με ένα νέο απρόοπτο. Εκτός, λοιπόν, από τους Μπρούνο και Μπρούνο Γκάμα, με τον τελευταίο να κάνει αγώνα... δρόμο για να προλάβει, προστέθηκε και ο τραυματισμός του Έλληνα επιθετικού, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Η τελική εκτίμηση για την κατάστασή του θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

"Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (18/04, 15:00).

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Ο Μπρούνο Γκάμα, όπως και χθες, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) και ο Μπρούνο Φελίπε πρόγραμμα θεραπείας.

Οι Γιόχαν Μπεναλουάν και Εργκυς Κάτσε ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, ενώ ο Δημήτρης Μάνος έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς (το απόγευμα θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας).

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του "Δασυγένειου")", είναι η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, με τα βλέμματα όλων να είναι στο πρόβλημα που παρουσίασε ο Δημήτρης Μάνος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags