Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τόσες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σένκεφελντ με Άρη - Κι άλλος βασικός του ΠΑΟ εκτός
| 2021-04-14 19:44:00

Τόσες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σένκεφελντ με Άρη - Κι άλλος βασικός του ΠΑΟ εκτός

Sportdog Team
Τόσες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σένκεφελντ με Άρη - Κι άλλος βασικός του ΠΑΟ εκτός

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Παναθηναϊκού για τον... τελικό την Κυριακή με τον Άρη στη Λεωφόρο. Ο Ολλανδός αμυντικός έχει αρχίσει και νιώθει καλύτερα με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν οι πιθανότητες συμμετοχής του, όμως παρόλα αυτά ακόμα ένας βασικός ποδοσφαιριστής δεν έκανε προπόνηση την Τετάρτη

Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Χωρίς τον Έλληνα διεθνή συνεχίστηκε η προετοιμασία των Πρασίνων, ενόψει του αγώνα με τον Άρη την Κυριακή (18/4). Ο νεαρός μέσος της ομάδας, έκανε αποφόρτιση, ενώ εκτός ήταν και ο Δημήτρης Κουρμπέλης που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον προσαγωγό.

Ο Ολλανδός μέρα με τη μέρα νιώθει καλύτερα, όμως ακόμα οι γιατροί του "Τριφυλλιού" είναι αρκετά επιφυλακτικοί, κυρίως λόγω του σημείου που υπάρχει το πρόβλημα. Η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του θα ληφθεί την Παρασκευή (16/4) με τις πιθανότητες πάντως να βρεθεί την Κυριακή στην Λεωφόρο να μην ξεπερνάνε το 30%.

Η υπόλοιπη ομάδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με πρόγραμμα ενδυνάμωσης, εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι, ενώ στην προπόνηση της Πέμπτης (15/4) θα συμμετέχει κανονικά και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags