Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντανιέλε Βέρντε: Αυτά είναι τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Βέρντε στην Σπέτσια - "Σταυρώνουν" τα δάχτυλα στην ΑΕΚ
| 2021-04-14 19:30:00

Αυτά είναι τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Βέρντε στην Σπέτσια - "Σταυρώνουν" τα δάχτυλα στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Αυτά είναι τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Βέρντε στην Σπέτσια - "Σταυρώνουν" τα δάχτυλα στην ΑΕΚ

Δηλώσεις έκανε ο ατζέντης του Ιταλού ποδοσφαιριστή αναφερόμενος στην υπόθεση μεταγραφής του πελάτη του στη Σπέτσια. Παράλληλα τόνισε ότι η Ένωση είναι πολύ δύσκολος διαπραγματευτής, ενώ πιστεύει ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα για όλες τις πλευρές  

ΑΕΚ - Ντανιέλε Βέρντε: Ο Ιταλός πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σπέτσια την φετινή χρονιά, με την Ένωση να έχει συμφωνήσει με τη νέα του ομάδα ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς, στα 600.000 ευρώ, σε περίπτωση παραμονής στην Serie A. Η συγκεκριμένη είδηση κάνει τον γύρο της... Ιταλίας την Τετάρτη, μετά το δημοσίευμα του Calciomercato, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή Λουίτζι Λάουρο, που έκανε δηλώσεις για το θέμα.

"Η Σπέτσια είναι κοντά στη παραμονή στη Serie A. Ο Ντανιέλε προσφέρει όσα μπορεί και είναι πολύ χαρούμενος. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες να εξασφαλίσει τη παραμονή της στη κατηγορία και με τη βούλα. Το γεγονός πως έπαιξε εκτός Ιταλίας τον βοήθησε πολύ να εξελιχθεί αγωνιστικά. Επαιξε στη La Liga και το ελληνικό πρωτάθλημα και απέκτησε εμπειρία. Ο προπονητής της Σπέτσια τον πίστεψε πολύ. Ηταν σημαντικό αυτό γιατί η ΑΕΚ ήταν δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, βάζοντας αρκετές παραμέτρους στη συμφωνία.

Η Σπέτσια, έχει την υποχρέωση να τον αποκτήσει σε περίπτωση που παραμείνει στη Serie A και προφανώς ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να γίνει και ολοκληρωτικά παίκτης της Σπέτσια", τόνισε ο ατζέντης του Ντανιέλε Βέρντε για την υπόθεση του παίκτη του με την ΑΕΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags