Facebook Pixel Θύρα 7: Έσκασε" τώρα! Αυτά είπε η Θύρα 7 για τα επεισόδια στο "Γ.Καραϊσκάκης" - "Ρόλος η προστασία του Ολυμπιακού..."
| 2021-04-14 19:58:00

Αυτά είπε η Θύρα 7 για τα επεισόδια στο "Γ.Καραϊσκάκης" - "Ρόλος η προστασία του Ολυμπιακού..."

Sportdog Team
Αυτά είπε η Θύρα 7 για τα επεισόδια στο "Γ.Καραϊσκάκης" - "Ρόλος η προστασία του Ολυμπιακού..."

Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των "ερυθρόλευκων"

Θύρα 7: Ανακοίνωση για το συμβάν που έγιναν την Κυριακή στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έβγαλαν οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών, μέσω της οποίας αναλαμβάνουν την ευθύνη για το συμβάν. Μάλιστα τονίζουν ότι ήταν μεμονωμένο.

"Η Κυριακή ήταν μια μέρα γιορτής αφού η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ κατέκτησε και μαθηματικά το 46ο ΠΑΝΑΞΙΟ πρωτάθλημα της ιστορίας της!

Η ΘΥΡΑ 7 όπως κάνει πάντα, στήριξε την ομάδα παρά το άτυχο ξεκίνημα του παιχνιδιού και πανηγύρισε μαζί της τον τελικό ΘΡΙΑΜΒΟ!

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ την ευθύνη για το μεμονωμένο περιστατικό της Κυριακής.

Ο ρόλος της ΘΥΡΑΣ 7 είναι να προστατεύει πάντα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, να δείχνει ψυχραιμία και να μην πέφτει σε παγίδες ώστε να ΜΗΝ κινδυνεύει η ομάδα μας με τιμωρίες.

Να μην απαντάει στις προκλήσεις των εντεταλμένων αστυνομικών που έρχονται με αυτό τον σκοπό. Τέτοια γεγονότα περιμένουν οι εχθροί του Ολυμπιακού και κάποιοι πονηροί για να διασαλεύουν την ηρεμία της ομάδας μας. Η ΘΥΡΑ 7 ζει και αναπνέει για τον Ολυμπιακό και ξέρει πότε να κάνει την αυτοκριτική της" λέει η ανακοίνωση που έβγαλε η Θύρα 7.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags